Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Három veterán motor tulajdonosaként találtam rá erre a fórumra...

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Három veterán motor tulajdonosaként találtam rá erre a fórumra...

    ... és örömmel látom, hogy élő eszmecsere folyik értelmes témákról. Bemutatkozásként annyit, hogy nyugdíjasan hobbiként újítom fel a motorokat. A YAMAHA XJ900 teljesen eredeti és 32 éve szépen működik, nálam csak 6 éve gurul. Első motorom ugyan egy SIMSON 50-es volt, ám hamarosan váltottam az akkor nekem elérhető legjobbra a PANNÓNIA P20-asra, ez is megvan még az egyik felújítási projektként. A harmadik gépet még soha nem láttam működni: egy angol egyhengeres AJS 1958-ból. Talán ennyi elsőre elég egy amatőr motorszerelőtől. Üdv minden kedves olvasónak! beothy58
    Utoljára szerkesztve a következő által: beothy58; 2023 ápr. 13, 14:03.
    movisz, hármaska és 7 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Szia minálunk!
    Örömmel fogadunk minden gépszerető személyt,és azt is ,ha informál bennünket többieket a sikeres és sikertelen "álmairól"!
    zahi, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Láttam sok hírdetésben, hogy "okmányok nélkül" árulják a felújítandó vagy felújított motort. Lehet valamit kezdeni az ilyen motorral, hogy legálisan forgalomba helyezve üzemeltessem a megvétel után? A válaszokat előre is köszönöm!
      pasetta kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Szervusz! Van olyan topikunk, hogy OKMÁNYÁT VESZTETT GÉPJÁRMŰVEK...https://veteran.forum.hu/forum/veter...ged%C3%A9llyel
        Vagy ez: https://veteran.forum.hu/forum/szere...%A9n-de-hogyan
        beothy58 és kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          beothy58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Lehet valamit kezdeni az ilyen motorral, hogy legálisan forgalomba helyezve üzemeltessem a megvétel után? A válaszokat előre is köszönöm!
          Igen!

          Egy kedves barátomat idézve:van az a pénz.Németország honpolgára bemegy a tőled vásárolt adásvételivel,műszaki leírással a bázisra levizsgáztatja és eladja neked. Ősszeépítési engedélyel,adásvételivel,OT . Kinyomozod az eredeti tulajt vagy örököst és tőle veszed meg.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

          Komment


            #6
            Ahogy Mátéapu írta... Van az a pénz! Sajna őszbe csavarodik az ember hajamire végére ér, vagy megkopaszodik a fején és a pénztárcájában is.... Sajnos.... Erre a linkre érdemes ránézned.https://veteran.forum.hu/forum/veter...C3%A1rl%C3%A1s
            A fórumunkon van ez a téma. Gyere gyakran közénk! Segítünk és a tapasztalatainkat is megosztjuk! Sok téma már le van írva, ezért olvasgatni is érdemes a fórumunk rejtett bugyrait! Barátok közé értél!

            Komment


              #7
              Már attól felvidámodtam, hogy ilyen sok választ és útmutatást kaptam! Neki is kezdek az olvasásnak, most rászánom az időm. Köszönöm mindenkinek a válaszát!

              Komment

              Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X