Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy körös fék

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egy körös fék

Üdvözlet! igaz a hír, hogy egy körös fékkel hagyományos( nem OT-s) vizsgára már nem lehet vinni az autót?

Szervusz! Üdv köztünk! Ki vagy- mi vagy? Mi szeretünk segíteni, de megismerni is a Tagokat! A kérdésedre szerintem a válasz kicsit bonyolult. A szakjogászok tudnának bíztosat mondani, vagy a Mozaik utcai kivégző osztag.
    mátéapu, Jankó51 és movisz kedvelte ezt.

Komment

Csemler eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      egy körös fékkel hagyományos( nem OT-s) vizsgára már nem lehet vinni az autót?
      Üdv!
      Szerintem kérdezd meg a legközelebbi vizsgabázist. Logikusan ha teljesíti a vizsgakövetelményt egy körrel is, akkor nincs probléma. A régi vasakhoz nem igen értenek a modern autókhoz szokott vizsgabiztosok, lehet fogalmuk sincs róla, hogy éppen mit vizsgáztatnak pontosan. Persze ha éppenséggel kiadták az ukázt központilag, hogy egykörösök kizárva, akkor figyelni fognak erre a részletre.

Ja, és ha komolyan gondoltad a regisztrációt akkor a fórumtárs kérésének megfelelően írhatnál pár sort a veterán kötődésedről is.
      Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 jún. 28, 22:14.
      mátéapu, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Alapvetően fa..ságnak gondolom, mert akkor mi van a dobfékes vacakokkal, mint pl a T4 Transporter hátsó fékével.
        De Magyarországon minden elképzelhető, gondoljunk arra hogy az ólmos benzin megszüntetni milyen sürgős volt a Zsigulik, Dáciák korában.
        Titus, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ma megyek vizsgáztattni az MZ t, hövőhéten meg a T-1 et. Megkérdezem.
          Titus, mátéapu és pasetta kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Megkérdezem.
            Nincs ilyen szabály !..............................

Komment

Át kell olvasni a vonatkozó rendeletet
              http://elfi-autohaz.hu/index.php?inf...%C3%B3an&sub=a

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Át kell olvasni a vonatkozó rendeletet
                fáradt vagyok én ehhez. Mond már el légyszíves a lényeget ! Lehet, vagy nem ?

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  fáradt vagyok én ehhez.
                  Nem is neked kellene olvasgatnod hanem a témanyitónak. Elég nekem a saját bajom és a saját jogszabályaim kikutatása
                  De belenéztem az internetbe, nem találtam kitételt az egykörösre
                  5. A vizsgálatok tartalma és módszerei, a járművek hiányosságainak értékelése

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X