Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

k25

Hello! Van egy K25 -trakim most restaurálom a hidraulika szipit kellene valamilyen mással helyettesíteni.Olyan lenne jó amit a házba be tudnék épiteni.Van ötlet?

Üdv!
    Kérdezd Tuzi-t, neki van valami átépített sárkánya!

Komment

A legolcsóbb és legkissebb amit ismerek az MTZ-kormányszivatyúja,ha a forgásirány nem egyezik a T-150-es traktorét kell kérni,könnyen pótolhato ha cserére szorul.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv ,rámegyek a t150 re.köszi!Tuzi milyen a sárkány?

Komment

Helló , itt vagyok ám, csak már alig győzöm olvasni a sok hsz. néha még dolgoznom is kel.:-))))
          Az én gépem teljesen egyedi.:-)))) Saját kútfőből, illetve lopott ötletekből, lényegében "szemétből" építve.:-))))
          Valahol volt egy egész jó videóm (igaz már vagy 4-5 éves) a gépről, amint lesz egy csepp időm, megkeresem, feltolom valahova, és be linkelem, mert annyit dumáltam már a GÉPről, hogy még meg gyanúsítanak hogy nem is létezik..-))))
          OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ébresztő traktorosok !Mindenki alszik ,bepunnyadt!Nincs rajtam kívül egy kemény f...szú traktoros legény az éterben.Fel kell rázni benneteket .Vitassuk már meg hogy tetováljuk seggbe az MTZ- t.Már fáj a szemem a kétkerekűektől.Mi van veletek?Így nem lesz belőletek semmi.Nincs problem ,minden happy?

Akkor magamnak írok.Holnap lesistergek délre viszem a 4 db hengerfejemet és felújíttatom.Alkudozunk kicsit, hogy ne fájjon.Ezzel megkezdem a motor teljes felújítását.Közben Szegeden eltöltök egy görbe estét.Utánna irány észak-nyugat.Megnézek Nagykőrösön két kereket.Le Szolnok ,fel BP.Kidőltem.

Komment

Azon elmélkedem traktoros társaim hogy a hideget hogyan tudom elviselhetőbbé tenni egy fülke nélküli K25 -ön.Van ugye akksi ,van generátor, van áram dögivel.Valahová az áramkörbe becsatlakoztatnék egy szivargyújtót.Vennék egy személyautókban használt ülésmelegítőt,amit szivargyújtóról lehet működtetni.Egy 3 fokozatú megteszi.Indítás után bekapcsolom ,meleg ülésbe huppanok bele.Aranyér kilőve.

Komment

Kidobott autófütés ventilátorral,bekötöd a rendszerbe egy "sátorlappal"körülöleled magad és aláfuvatod a meleget.Az Mtz-ben nekem is van ülésfütés,fikszes kihuzom mikor nem kell már.
                sepy kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X