Sziasztok! A birtokomba jutott egy Jawa 250(/559?), egyáltalán nem vagyok jártas a témában, segítséget szeretnék kérni, hogy vajon mely részei lehetnek eredetiek a motornak. A jövőben el tervezem majd adni és nem ártana tudnom, mely alkatreszei eredetiek. Előre is köszönöm a segítséget!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250 alkatrészek
Collapse
X
-
Szerintem .bosszantó,! Nem érdekel csak az , hogy mennyit ér ?
Értelmetlen megsértődni miatta, gondold át.
Másnak ez a motor értelmet adott az élet elviseléséhez ,ma egy cikk amivel üzletelni lehet !?...
Ez a cél? Nekem ez értelmetlen ! Ma ez a lényeg?
Egy ,másnak fontosnak vélt dologból "zsaroljunk ki amit lehet" ..???
Kérlek feleld meg a kérdésem :lehet csak nem értek valamit .Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2023 nov. 20, 18:54."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
-
Gyuluska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak hogy tisztázzuk a dolgokat,Jankó51 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Gyárinak tűnik , beleront a képbe a rendszámtartó és a lámpatartó hiánya, bár évjáratfüggő a hátsólámpa a "fiatalabb" évjáraté. Árat nem lehet meghatározni ..."minden annyit ér : amennyit adnak érte".Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2023 nov. 23, 18:08."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Ahogy Máté írja gyárias a motorod. Külsőre nincs vele igazán nagy probléma.
Gyuluska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA jövőben el tervezem majd adni
Ennek a motornak is a hátsó lámpája tér el a gyári kiviteltől, továbbá papír nélkül kerül 299 ezerbe.
Úgy látszik, hogy nem kapkodnak utána, azt viszont meg kell hagyni, hogy a Jawa-d mutatósabb a képek alapján. Kicsivel a Fejér vármegyei motor fölé árazható be.
- 1 like
Komment
Komment