Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 250 alkatrészek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 250 alkatrészek

Sziasztok! A birtokomba jutott egy Jawa 250(/559?), egyáltalán nem vagyok jártas a témában, segítséget szeretnék kérni, hogy vajon mely részei lehetnek eredetiek a motornak. A jövőben el tervezem majd adni és nem ártana tudnom, mely alkatreszei eredetiek. Előre is köszönöm a segítséget!

Szerintem .bosszantó,! Nem érdekel csak az , hogy mennyit ér ?
    Értelmetlen megsértődni miatta, gondold át.
    Másnak ez a motor értelmet adott az élet elviseléséhez ,ma egy cikk amivel üzletelni lehet !?...

Ez a cél? Nekem ez értelmetlen ! Ma ez a lényeg?

Egy ,másnak fontosnak vélt dologból "zsaroljunk ki amit lehet" ..???

Kérlek feleld meg a kérdésem :lehet csak nem értek valamit .
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2023 nov. 20, 18:54.
    sepy, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Csak hogy tisztázzuk a dolgokat, nem használom a motort, el szeretném adni, ez szerintem nem egy teljesen ördögtől való gondolat. Másrészt nem szeretnék senkiből sem semmit kizsarolni, el szeretném adni.
      mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Gyuluska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Csak hogy tisztázzuk a dolgokat,
        Belegoldolva igy érthető .
        Jankó51 kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Gyárinak tűnik , beleront a képbe a rendszámtartó és a lámpatartó hiánya, bár évjáratfüggő a hátsólámpa a "fiatalabb" évjáraté. Árat nem lehet meghatározni ..."minden annyit ér : amennyit adnak érte".
          Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2023 nov. 23, 18:08.
          movisz, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ahogy Máté írja gyárias a motorod. Külsőre nincs vele igazán nagy probléma.
            Gyuluska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A jövőben el tervezem majd adni
            Ebben az esetben a papírozhatóság sokat számít. Ha nincsenek papírjai akkor kb ez az árszint: https://www.kepesmotor.hu/jawa-veteran_motor/p2588954
            Ennek a motornak is a hátsó lámpája tér el a gyári kiviteltől, továbbá papír nélkül kerül 299 ezerbe.
            Úgy látszik, hogy nem kapkodnak utána, azt viszont meg kell hagyni, hogy a Jawa-d mutatósabb a képek alapján. Kicsivel a Fejér vármegyei motor fölé árazható be.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X