Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dipapa bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Dipapa bemutatkozás

Kedves Mindenki!

Köszönöm a tagságot! Mindenkinek áldott Ünnepeket, és Boldog Új évet, sok veterán találkozóval.
    Mindig is BMW rajongó voltam, több BMW-m volt. Jelenleg egy G21-es 320d, és - októbertől - egy E28-as 525i 1984-es tulajdonosa vagyok. Szereléshez nem értek, inkább csinosítgatom, szépítgetem autóimat, a szerelést szakemberre bízom. Műhelyem, szerszámaim nincsenek, így - ahogy 2011 dec. 04-ben Che írta - valószínűleg én is azok táborát fogom gyarapítani, akik a csendes többség, és inkább csak olvasgatom a többiek hozzászólásait.
    Természetesen a hozzám érkező kérdésekre tudásom szerint próbálok válaszolni.
    Szeretnék minél több vetereán autó találkozón részt venni, tapasztalatot, felszerelést, kütyüt venni, cserélni.
    Jelen gondom, amin nem tudom valaki tud-e segíteni, hogy az E28-as km órája nem működik. Minden megy rajta, csak a km óra nem. Abban reménykedek, hogy az inspekció LED-ek akkuja lemerült, és emiatt nem működik. cseréje folyamatban.

Üdv

Dipapa
    Utoljára szerkesztve a következő által: Dipapa; 2023 dec. 24, 13:38.
    sepy, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.

Üdvözöllek minálunk !
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X