Közlemény

Collapse
No announcement yet.

l.madaras.laszlo@gmail.com

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    l.madaras.laszlo@gmail.com

    Üdvözlök mindenkit!
    Eszterga vásárlás elött állok.Ehez gyüjtök leirásokat.Nyugdijas vagyok már4éve.Az alapszakmám villanyszerelö.20 évet bányagépeket javitottam mint szerviz szerelö.Motor,hidraulika,váz javitás,hegesztés.Vonalfurással is kellett foglalkozni.Kicsit fáraszto volt de mostmár csak a környékbeli nyugdijasoknak segitek.Délpesten lakom.Hát ennyit magamrol.Üdv
    Jankó51, movisz és 3 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Szia minálunk ! Sokan faragjuk a "vasat" várd ki míg a többiek is előkerülnek ! Mindenkinek azt mondom NE vegyenek kis gépet, Nagy gépen lehet kicsiny dolgot esztergálni a kicsin nagyot nem .Kis gépet csak újat végy mert hamar elkopik . A nagy eszterga kopottan is használható marad a legtöbb esetben.
    Jankó51, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      A valódi vásárlói vélemények segítenek megalapozott döntéseket hozni vásárlás előtt. Ezek az értékelések hiteles információt nyújtanak a termékekről és szolgáltatásokról, segítve a többi vásárlót a legjobb választás megtalálásában, növelve ezzel a vásárlói elégedettséget.

      Komment


        #4
        Szevasz AnniceHendry! Biztosan jót akarsz, de úgy érezzem, hogy Te is rossz helyre jöttél a reklámoddal! Javaslom: Keress más oldalt a reklámaidnak!
        Titus, mátéapu és movisz kedvelte ezt.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X