Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok mindenkinek!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Sziasztok mindenkinek!

    Sziasztok mindenkinek! Új vagyok itt.

    Az én régi Škoda Octavia-m, az egyik legelső modell, elkezdett néhány problémát okozni nekem. Először is, a fényszórók leszerelése igazi kihívásnak bizonyult, mivel ez csak a lökhárító eltávolítása után lehetséges, és a lökhárító leszerelése sem túl egyszerű feladat. Ezen kívül a hátsó lámpák izzóinak cseréje is nehézségeket okoz. Ehhez teljesen le kell szerelni a hátsó lámpát, csillagcsavarral lecsavarozni és eltávolítani a csatlakozókat, és csak ezután férhetek hozzá az izzókhoz.

    Egy másik probléma a DSG száraz kuplungjával van. Ez olyan, mint egy lottó – valakinek szerencséje van, valakinek pedig nem. Folyamatosan aggódom, hogy vajon mikor kell majd cserélni.

    Ezen felül az autó gyakori olajcserét igényel, és ez gyanúsnak tűnik. Nem értem, mi lehet a probléma, de az állandó olajfeltöltés eléggé fárasztóvá válik, és kérdéseket vet fel a motor műszaki állapotával kapcsolatban.

    Bár ezek a problémák gondot okoznak, összességében ez egy aszketikus, de megbízható autó. Nem tűnik ki túlzott luxussal vagy modern technológiákkal, de a munkáját becsületesen elvégzi. Az Octavia ritkán hagyott cserben, és a hibák ellenére is megbízható segítőtárs a mindennapi életben.

    Ezen kívül szeretek veteránautó-kiállításokra járni. Általában Németországban látogatom ezeket a kiállításokat, de idén áprilisban Budapestre készültem menni, sajnos személyes okok miatt nem sikerült részt vennem. Remélem, hogy eljutok a jövő évi kiállításra, bár a helyszín és a pontos dátumok még nem ismertek, de tudom, hogy ez egy nagyobb szabású esemény lesz, amelyet több ország képviselői szerveznek. Véletlenül rábukkantam egy cikkre a somagyarkaszino oldal szerzőjétől, amelyben arról volt szó, hogy az egyik online kaszinó márka (sajnos nem emlékszem pontosan, melyik) fogja finanszírozni ezt a kiállítást. Szerintem ez csak azt jelenti, hogy a finanszírozás elegendő lesz, bár kicsit aggódom emiatt. Várhatóan a kiállításon Németországból, Magyarországról és Nagy-Britanniából érkező autók lesznek jelen. Már alig várom, hogy a jegyek elérhetővé váljanak a vásárlásra.
    Utoljára szerkesztve a következő által: c1d2e3f4; 2024 aug. 20, 16:22.
    movisz kedvelte ezt.

    #2
    c1d2e3f4 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok mindenkinek!
    Szia !.........................................................................
    Jankó51 és pasetta kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Üdvözlök mindenkit! Bele olvasva tetszik a fórum!
      mátéapu, Jankó51 és 3 további látogató kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X