Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tlb kiskocsi lepapírozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tlb kiskocsi lepapírozása

Üdv Urak!
    A napokban hozzámkerült,egy Tlb pannonia ,ami kiskocsinak lett átalakítva. A tulajdonos 20 ève meghalt. A fiától vettem ès talán meg lesz a szürke forgalmi is. A kèrdèsem az lenne,hogy hogyan tudnám a forgalomban használni kiskocsikènt,hogyan írathatnám a nevemre mint motorkerèkpárt,minek minősűl ebben az állapotban?!
    Köszönöm a segítsèget!
    Üdv:Attila
    Demet-R kedvelte ezt.

Szerintem Mosd le, pucold ki a gyertyát, tankot ,benzincsapot új benzincső kerekek felfújása . Azért a kresz előirja ,hogy a felszerelt kiegészítőknek működnie kell , lámpák fékek tükör rögzített ülés...ezt viszont a közúton ellenőrizhetik. Motorszám alvázszám felírása egy fotó a teljes gépről :megkötöd a kötelezőt és háromkerekű lassú járműként kiguruhatsz a világból .
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2024 okt. 27, 15:07.
    Atec és Jankó51 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Atec eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      hogyan tudnám a forgalomban használni kiskocsikènt,
      A forgalmiban kiskocsi, vagy motorkerékpár ? Ez az első kérdés !

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szerintem Mosd le, pucold ki a gyertyát, tankot ,benzincsapot új benzincső kerekek felfújása . Azért a kresz előirja ,hogy a felszerelt kiegészítőknek működnie kell , lámpák fékek tükör rögzített ülés...ezt viszont a közúton ellenőrizhetik. Motorszám alvázszám felírása egy fotó a teljes gépről :megkötöd a kötelezőt és háromkerekű lassú járműként kiguruhatsz a világból .
        Ezt tényleg működhet így? Nincs valami sebességhez, vagy lóerőhöz kötve? Mert akkor egy Hajabusából építek ilyet!
        Jankó51, pasetta és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ezt tényleg működhet így? Nincs valami sebességhez, vagy lóerőhöz kötve?
          A lassú jármű tudtommal max 25 km/h -val mehet . Ugyan igy a szarv kormányos kertigép is egyedül kötelező biztositással használható senkit nem érdekel mennyi paci van benne.

A robogókkal is mennek 130 -al engem már megelőzött egy rendszámnélküli mikor 100-al mentem......
          Tudtommal a biztonsági és a sebességhatár betartása értelemszerűen a vezető kezében van.

Talán ez az egyetlen járműkategória ahol a sofőr felelősége a szabályok betartása .
          Atec, Jankó51 és 3 további látogató kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ezt tényleg működhet így? Nincs valami sebességhez, vagy lóerőhöz kötve? Mert akkor egy Hajabusából építek ilyet!
            Ha kettévágod a Hayabusát, a levágott hátsó része engem érdekelne! Az már neked úgysem kell. Tudok adni helyette kézikocsit Pannónia kerekkel.
            Atec, és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Demet-R eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ha kettévágod a Hayabusát, a levágott hátsó része engem érdekelne! Az már neked úgysem kell. Tudok adni helyette kézikocsit Pannónia kerekkel.
              még trike lehet belőle!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X