Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tlb kiskocsi lepapírozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Osumi
    replied
    Demet-R eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ha kettévágod a Hayabusát, a levágott hátsó része engem érdekelne! Az már neked úgysem kell. Tudok adni helyette kézikocsit Pannónia kerekkel.
    még trike lehet belőle!

Leave a comment:

• Demet-R
    replied
    Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Ezt tényleg működhet így? Nincs valami sebességhez, vagy lóerőhöz kötve? Mert akkor egy Hajabusából építek ilyet!
    Ha kettévágod a Hayabusát, a levágott hátsó része engem érdekelne! Az már neked úgysem kell. Tudok adni helyette kézikocsit Pannónia kerekkel.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt tényleg működhet így? Nincs valami sebességhez, vagy lóerőhöz kötve?
    A lassú jármű tudtommal max 25 km/h -val mehet . Ugyan igy a szarv kormányos kertigép is egyedül kötelező biztositással használható senkit nem érdekel mennyi paci van benne.

A robogókkal is mennek 130 -al engem már megelőzött egy rendszámnélküli mikor 100-al mentem......
    Tudtommal a biztonsági és a sebességhatár betartása értelemszerűen a vezető kezében van.

Talán ez az egyetlen járműkategória ahol a sofőr felelősége a szabályok betartása .

Leave a comment:

• Osumi
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem Mosd le, pucold ki a gyertyát, tankot ,benzincsapot új benzincső kerekek felfújása . Azért a kresz előirja ,hogy a felszerelt kiegészítőknek működnie kell , lámpák fékek tükör rögzített ülés...ezt viszont a közúton ellenőrizhetik. Motorszám alvázszám felírása egy fotó a teljes gépről :megkötöd a kötelezőt és háromkerekű lassú járműként kiguruhatsz a világból .
    Ezt tényleg működhet így? Nincs valami sebességhez, vagy lóerőhöz kötve? Mert akkor egy Hajabusából építek ilyet!

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Atec eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hogyan tudnám a forgalomban használni kiskocsikènt,
    A forgalmiban kiskocsi, vagy motorkerékpár ? Ez az első kérdés !

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Szerintem Mosd le, pucold ki a gyertyát, tankot ,benzincsapot új benzincső kerekek felfújása . Azért a kresz előirja ,hogy a felszerelt kiegészítőknek működnie kell , lámpák fékek tükör rögzített ülés...ezt viszont a közúton ellenőrizhetik. Motorszám alvázszám felírása egy fotó a teljes gépről :megkötöd a kötelezőt és háromkerekű lassú járműként kiguruhatsz a világból .
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2024 okt. 27, 14:07.

Leave a comment:

• Atec
    started a topic Tlb kiskocsi lepapírozása

Tlb kiskocsi lepapírozása

Üdv Urak!
    A napokban hozzámkerült,egy Tlb pannonia ,ami kiskocsinak lett átalakítva. A tulajdonos 20 ève meghalt. A fiától vettem ès talán meg lesz a szürke forgalmi is. A kèrdèsem az lenne,hogy hogyan tudnám a forgalomban használni kiskocsikènt,hogyan írathatnám a nevemre mint motorkerèkpárt,minek minősűl ebben az állapotban?!
    Köszönöm a segítsèget!
    Üdv:Attila
Ugrás az oldal tetejére
Working...
X