Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ezek nem hibák :jellemzők ,tanuld meg kezelni őket és élvezni fogod a gépet .....
    Értelek és köszönöm, mivel új vagyok a témában, biztos, hogy sok tanulni és kitapasztalnivaló van ebben, ez nem kérdés..
    Ettől függetlenül nyilván az a legjobb, ha minden hiba javításra kerül, újak az alkatrészek, illetve ami lehet, modernebb.

Avagy a blokk a helyén:
    Attached Files

Komment

És persze, hogy ne unatkozzak, meg persze ne rohadjon rám a pénz:
      Hozzám került még jó másfél hónapja egy 1959-es TLF, szürke forgalmival, a benne szereplő tulajtól közvetlenül vettem a gépet.
      A forgalomba helyezés kicsit szívás lesz még így is, mert bár kapott 3 betű 3 számos rendszámot, sajnos semmilyen módon nincs benne a jelenlegi rendszerben, így sajnos fel kell újítani, leműszakiztatni és csak utána tudom a nevemre íratni, aminek őszintén szólva nem igazán örülök..

Szóval lesz még itt projekt, viszont ezzel elég lassan fogok haladni, mivel azért nem két forint egy ilyen történet, plusz ha kész lesz a P10-es, már nem fog "hajtani a tatár", hiszen végre lesz egy motor, amivel tudok gurulgatni, ha kedvem támad, így ez a gépezet valószínűleg nem is jövőre, hanem inkább utána fog teljesen elkészülni, mert megcsinálni azért persze meg szeretném..
      Attached Files

Komment

lacooka96 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        így sajnos fel kell újítani, leműszakiztatni és csak utána tudom a nevemre íratni, aminek őszintén szólva nem igazán örülök..
        Szerintem ha csak a nevedre akarod iratni az a lényeg ne legyen rozsdás ! legyen használható és mehet műszakira , nem csak csilli-villi motorok vannak Az enyém sem az . Ki kell venni a kerekeket letakarítani lefújni sprayal és kész . Van aki szétszerelés,tisztítás nélkül festi át ,a legtöbb "fellelt "állapotú motor igy készül....... A kettő között van az állagmegóvásos festés azt javaslom , ha nem akarsz sokat költeni .
        Most látom a gépet ,ez lemosva átpolírozva jobban néz ki mint az enyém. Fék világítás tükrök és mehet műszakira ,megmondod őrizni akarod az eredeti állapotot ,persze huzat az ülésre és a gumikat is ki kell boxolni , sokat javítana egy kevésbé összevert tank az összképen.....
        Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2026 júl. 26, 14:55.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X