Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Üdvözlet mindenkinek!
Azzal a problémával fordulok a kedves tagokhoz,hogy vettem egy e400 1500 esztergagépet és elment az olajzása.
Amikor hoztam még működött,szemmel látható volt az ellenőrző "buborékban" az olaj mozgása.
-főorsó belső átmérője 41mm.
-"púpos" eszterga.
Sok kérdésem lenne olyan személyhez,aki nagyon érti ezeket a gépeket és van is türelme a laikus kérdésekhez.
Előre is köszönöm a segítséget!
További kellemes napot kívánok mindenkinek!????
Szia !
Nem profi ,de az első kérdés ?
Olajszint ?
Második :hőmérséklet hasonló a próba helyével ?
Annyit tudok a gépről nagyon érzékeny az olajsűrűségére .
Szia!
Nagyon köszi a reakciót!
Olajszint?= A szívócső végét ellepte az olaj!
Hőmérséklet?= Jóval hidegebb van,mint volt!(gyanus,hogy ez lesz!)
Leszereltem a szívócsövet,aminek a vége beleér az olajtartályba.
A cső végén van egy "lábszelep" ,egy szürőszitával.
Egybeforrasztva peersze!????
Beinditva a gépet néztem a szivattyú működését.
Ezzel a szívóerővel szinte kizártnak tartom,hogy felszívja az olajat lentről.
Légteleníteni kellene sztem,de lövésem sincs,hogy kellene
Mondtam,hogy laikus vagyok?!
Utoljára szerkesztve a következő által: Tibi e400; 2024 dec. 13, 13:48.
Sziasztok! Rendelkezem a képen látható gépkönyv digitális példányával és szívesen megosztom a letöltési linkemet. HA valakit érdekel PRIVÁTBAN írjon!!!! Fájl formátum PDF mérete 34,4 Mb
1kép
Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2024 dec. 13, 14:26.
Te egy igazán aktív és segítőkész tag vagy, bár eddig nem volt lehetőségünk találkozni. Ha jelölnél engem ( kőszegi György ) ismerősnek, módomban állna meghívni a " Veterán Fórum" facebook csoportba.
Szervusztok! Kedves Mir-mur Köszönöm a megtisztelő invítálásod a facebook csoportba! Én amolyan "háttér ember" vagyok, aki segít, ha tud. A facebook számomra egy ingovány, amire nem szeretnék belépni. Senkit sem akarok megsérteni, de én maradnék a "sötétben". A baráti Fórumunk az egyetlen hely, ahol regelve vagyok, bár itt is csak fedésben. Baráti tisztelettel üdv. Paseta
Komment