Sziasztok, Jani vagyok, 50 éves. Nagyon érdekelnek a (négyütemű, régebbi, de háború utáni, egészen kb. 2000-ig) motorok, lehetőségeimhez képest ezekről gyűjtök digitális anyagokat. Főleg .pdf újságaim vannak, meg pár könyv. Ezeket fogom nemsokára katalogizálni. Szeretek még horgászni, és (sajnos?) eléggé internetfüggő vagyok. Mindent szeretek, ami belső égésű motor, vagy ahhoz köze van, de szeretem pl. a gőzmozdonyokat, tengeralattjárókat, katonai légijárműveket, stb. Korlátozni kellett a gyűjtés körét, mert ennyi mindent nem lehet… Maradtak tehát a régebbi motorokról szóló kiadványok.
Lenne egy kérésem is hozzátok: Mostanság a YouTube-on nézegetek motorkerékpár restaurálós/felújítós videókat, de rengeteg van, nem tudnátok nekem ajánlani ezek közül minőségi, elismert feltöltésűeket? -köszi!
Lenne egy kérésem is hozzátok: Mostanság a YouTube-on nézegetek motorkerékpár restaurálós/felújítós videókat, de rengeteg van, nem tudnátok nekem ajánlani ezek közül minőségi, elismert feltöltésűeket? -köszi!
Komment