Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Digitális tartalmak (könyvek, újságok (régi) motorokról) gyűjtése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Digitális tartalmak (könyvek, újságok (régi) motorokról) gyűjtése

Sziasztok, Jani vagyok, 50 éves. Nagyon érdekelnek a (négyütemű, régebbi, de háború utáni, egészen kb. 2000-ig) motorok, lehetőségeimhez képest ezekről gyűjtök digitális anyagokat. Főleg .pdf újságaim vannak, meg pár könyv. Ezeket fogom nemsokára katalogizálni. Szeretek még horgászni, és (sajnos?) eléggé internetfüggő vagyok. Mindent szeretek, ami belső égésű motor, vagy ahhoz köze van, de szeretem pl. a gőzmozdonyokat, tengeralattjárókat, katonai légijárműveket, stb. Korlátozni kellett a gyűjtés körét, mert ennyi mindent nem lehet… Maradtak tehát a régebbi motorokról szóló kiadványok.

Lenne egy kérésem is hozzátok: Mostanság a YouTube-on nézegetek motorkerékpár restaurálós/felújítós videókat, de rengeteg van, nem tudnátok nekem ajánlani ezek közül minőségi, elismert feltöltésűeket? -köszi!
    Utoljára szerkesztve a következő által: aquark; 2025 márc. 18, 21:53.

Azta..... te is elég őrült vagy !

Tetszik az ötleted ,de komoly vállalkozás .

Az a probléma az ilyen dolgokkal ,nem mindent tehetsz közzé a szerzői jogok miatt így elfog veszni a munkálkodásod !

A másik probléma a szakszerűség hitében félrevezető hozzászólások tömege ,tényleg nehéz a hiteles magyarázatok kiválasztása .

Sok sikert és kitartást !
    Jankó51 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

aquark eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Mostanság a YouTube-on nézegetek motorkerékpár restaurálós/felújítós videókat, de rengeteg van, nem tudnátok nekem ajánlani ezek közül minőségi, elismert feltöltésűeket?
      Sajnos a nagyobbik részük nem túl szakszerű, épp ezért én nem is szoktam nézegetni őket, de hátha kapsz majd egy jó infót.
      aquark és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sajnos a nagyobbik részük nem túl szakszerű, épp ezért én nem is szoktam nézegetni őket, de hátha kapsz majd egy jó infót.
        Igen, ezt én is észrevettem, 30 éve jártam autószerelő iskolába, bár sajnos nem fejeztem be, de pár részlet így is feltűnt. Ezért kértem hogy ajánljatok minőségi darabokat, feltőltőket, amikből lehet tanulni. Én magam nem újítok fel, nem restaurálok, mert nem is értek hozzá, csak amolyan műkedvelő amatőr vagyok. Az interneten millió Facebook-oldal, csoport, Youtube videó, stb. van, jó lenne ezek közül kiválogatni a minőségi darabokat, nyitok is (terveim szerint még ma) itt egy új fórumot, ahol ezeket lehet véleményezni.

szőrös kedvelte ezt.

Komment

aquark eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          nyitok is (terveim szerint még ma) itt egy új fórumot, ahol ezeket lehet véleményezni.
          Ez jó ötlet! Így a legegyszerűbb a véleményezés.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X