Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy régi DKW kismotor

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Egy régi DKW kismotor

    Sziasztok Nemrégiben szereztem egy DKW Hummel kismotort nagyon ritka nálunk Magyarországon nem is láttam belőle ép egyben lévő darabot 1956 ban készült lemezvázas 1.3 lóerős ezt próbálom összehozni az elkövetkező időben . Mindenféle alkatrészt keresek hozzá , bármit ami fel lelhető eddigi próbálkozásaim sajnos nem jártak sikerrel . Kérnék minden veterán motort szerető fórumozót ha rálelnek valamilyen ebből a kismotorból származó alkatrészre irjanak bátran amire szükségem lenne az két eredeti kerék kompletten, kuplung kosár, blokk alkatrészek, 3 sebességes váltókar kézi, de bármi érdekelne . Köszönöm mindenkinek ha tud valami alkatrészt ! Üdvözletem mindenkinek ! Hát azóta már kerék van és kuplung is került Ebay.de ről sikerült olcsón szereznem dolgokat ott még van ebből a típusból . Nektek is ajánlanám hogy ott próbáljatok alkatrészt vadászni pláne német típusokhoz. Keresnék jó lakatost kisebb egyengetés lakatosmunkákhoz a kis mocin olyan lakatost keresek aki profi ebben kár lenne ha nem mnőségi munkát végezne rajta valaki . Budapesten ll . ker környékén keresnék illetve Solymár környékén , ha tudnátok javasolni annak örülni tudnék .
    Utoljára szerkesztve a következő által: Dudi65; 2011 jan. 24, 12:05.

    #2
    Szia!

    Átsiklottam ezen a hozzászóláson, de mindenesetre örülök, hogy itt vagy! Erezd jól magad!
    Kíváncsi lennék rá, hogy is néz ki egy ilyen "DKW Hummel kismotor"!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

    Komment


      #3
      szia köszi a hozzászólást nagyon kis aranyos moped Ebay.de sok alkatrészt szereztem már innen viszonylag elérhető az ár is üdv Attila . Youtuben tudsz nézni róla videót is itt akartam elküldeni de nem engedte . ird be hogy DKW Hummel ott a keresőbe .

      Komment


        #4
        Ajánlom a LETÖLTÉSEK menüpontot... Hummel műhelykönyv:-) ha még kell vmi lehet h van
        Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

        Komment


          #5
          Ezek szerint bevált a könyv.-)

          --- Ez még eszembe jutott: ---

          DKW NZ szériában nem vagy érdekelt? Nincs hozzá bármid?
          Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

          Komment


            #6
            Sajnos nincsen hozzá semmim Rengeteg motorom volt régebben szinte minden amit itt be lehetett szerezni nálunk, kivéve a jawa-kat Nyugati motorom nem volt sajnos semmilyen . Egy ilyen kis dkw volt az első motor amit a testvéremék nyuztak több kevesebb sikerrel akkor voltam kb 7 éves ma 45 vagyok tehát nem ma volt nagyon meghatott mikor feltűnt a vaterán alig hittem a szememnek jó dolgok jutottak az eszembe róla sokat vaciláltam rajta mert elsőre is hiányosnak tünt az is volt de addig vaciláltak ott a többiek rajta hogy a végén csak megvettem . Nem lesz olcsó a restaurálás már most tartok vagy 100 000 ft nál de alakul majd próbáltad az Ebay.de-t böngészni ??? Üdvözlettel Attila .

            Komment


              #7
              Nézegetem, de inkább nz szériás ismerősökkel cserélgetek. Egy NZ szériás gép restaurálását sztem 300 alatt nem lehet megúszni, ahogy én nézem... kipuffrendszer csere csak egy 100 körül van, motor uennyi csak nagyvonalakban fény uennyi. Hiányzó alkatrésztek az sem olcsó... hát a dkw ilyen

              Üdv
              Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

              Komment

              Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X