Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2162 Őrbottyán,Szent István utca 44sz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

2162 Őrbottyán,Szent István utca 44sz

Üdv vettem egy 1959 es Pannonia tlf,250 kpcm Motorkerékpár.Felfogom ujitani saját kezüleg.
    Jankó51, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.

Az enyem 1960-as szep motor gratulálok remélem hogy sok örömed lessz benne
    Jankó51, Titus és pasetta kedvelte ezt.

Komment

Üdv Tónibá! Barátunk leszel ez biztos! Sok jó és értékes tudás van itt a fórumon! Olvass sokat, mert Pannóniából jó sok topic van. Rengeteg ötlet és tapasztalat felhalmozódott! Viszont az adataid védelmében kérlek változtasd meg a bemutatkozásod címét!!! Ez fontos! Ne add ki a címed! Sajna előfordul, hogy valamiféle adathalász programok ide is bejutnak és visznek adatokat. Ezért nem írunk semmit ami fontos. CSAK privátban intézzük a fontos dolgokat egymással. A Cím lehetne mondjuk: 1959 es Pannonia tlf,250 kpcm felújítása saját kezűleg.
      Üdv KÖZTÜNK!
      Jankó51, movisz és Titus kedvelte ezt.

Komment

Régen :néhányan bevállaltuk ,ha felénk téved ,segítségre szorul egy klubtársunk .Beírtuk a címünket és a telószámot .

Nem tudnám megtalálni ! Véleményem szerint ha a község neve megvan adva már betájolható valaki ,jut eszembe pöttyös térképünk is volt ...régen.
        pasetta, Jankó51 és 2 további látogató kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          pöttyös térképünk is volt ...régen.
          Úgy van!!!! Én is úgy találtam ide, hogy kerestem veteránosokat a környékünkön. Voltak... Aztán kiderült, hogy a képtalálatok már archív státuszúak voltak a keresőben. DE AKKOR IS! Beregeltem és nem bántam meg!

Komment

Tónibá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Motorkerékpár.Felfogom ujitani saját kezüleg.
            Jó helyre jöttél! Szurkolunk, várjuk a beszámolókat, majd együtt örülünk az eredménynek.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X

Debug Information