Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!

Régóta érdekelnek a veterán dolgok. Szeretek szerelgetni, alkotni. A szakmám is mechanikai műszerész, de értek a lakatos munkához és a villamossághoz is ( persze ezt hobby szinten kell érteni). Valamikor egy T5 pancsival kezdtem a motorozást, ez most is megvan igaz darabokban ezt szeretném rendbe tenni. Volt egy 350-es 638-as Jawa-m is, azt nem rég adtam el. Illetve a mostani motorom is nemsokára veterán lesz. Ez egy TDM 850-es jelenleg 27 éves. Ezen felül volt még Fiat 500-asom is. Ezekből amit csak lehet sajátkezűleg szereltem. Most már nyugdíjas vagyok kicsit több időm lesz ezért szeretném a pancsit is rendbe rakni. Egyenlőre ennyi.
    szőrös, Jankó51 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Szervusz! Üdv köztünk! Nagyon jó helyre érkeztél! Komolyan! Itt rengeteg tudás összegyűlt a dokumentumokon át, a szakmai trükkökön keresztül, a tapasztalat és tenni akarás is meg van. Vannak akik forgalomba helyezést is értik, és a papírok begyűjtéséhez is tudnak iránymutatást adni. A fórumon Pannónia tematika sok van. A motor, a villamosság, a fényezés, a dokumentumok és a szerelők is jelen vannak. Szinte bárhol az országban ismertek a JÓ helyek, ahol galvanizálnak, krómoznak stb. A FÓRUM egy tudás tár! Olvass, és ha valami mégsem lenne meg, akkor kérdezz bátran! Lesz rá válasz pár napon belül!
    Jankó51, Titus és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X

Debug Information