Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás, Imre

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás, Imre

Sziasztok!

Imrének hívnak lassan 50 éve, három gyerek apja vagyok.
    A középső - 14 éves - fiam a régi autók-motorok nagy rajongója. Az idén novemberben eljutottunk oda, hogy vettünk egy Babetta 207-et neki. Háromszori karburátor (Jikov) szét- és összerakás után be is indult...

Jelenleg ezt a gépet szándékozunk kipofozni, felújítani; aztán majd meglátjuk.

Utoljára gyerekkoromban szerelgettem motort (egy Suzuki Eko-m volt), szóval minden bizonnyal rá fogok szorulni a tapasztaltabb fórumtársak segítségére, amit előre is hálásan köszönök!
    movisz, Jankó51 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Szervusz Imre!

Köszöntelek Titeket a fórumon! Az egysebességes Babetta nem bonyolult szerkezet, a porlasztója ha jó akkor más baja nem igen lehet. Egy jó belépő a veterán motorok világába. Meg fogja hozni a sikerélményt
    Ha valami kérdés merülne fel a géppel kapcsolatban a Jawa-s alfórumban olvasgatva találhatsz rá megoldást, vagy kérdezz bátran, ha nem jutsz előrébb
    movisz, Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

ÉN82-tólBabettázom 207-es volt az elsö amit most adtam el de van 2db 210-es én nagyon szeretem öket votam már SZAGYMAZI Babettás találkozon is igaz hogy KISKUNMAJSÁTOL 35- kilométere van.
      mátéapu, movisz és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X

Debug Information