Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25 felújítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

k25 felújítás

Sziasztok Péter vagyok!

Nemrég vettem egy motorhibás K25-öst! Szeretném felújítani de sajnos komplett motort kell szereznem valahonnan mert teljesen szétfagyott. Ha tudtok segítsetek már egy használt motor beszerzésében! És keresnék még robbantott ábrákat a traktor részeiről, ami legfőképp érdekel az a hidraulika-, váltó rendszer! Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv Peti!Ha elolvasod valamelyik írásom szembesülsz a felujítás költségeivel.Egyébként az én blokkom is hegesztett volt .Vettem én is másikat.Lesz eladó nekem : felujított lendkerék szépen megmunkálva,hidraulika ház karokkal ,benne a munkahenger amit megbütyköltem, átalakítottam a fémgyűrűket műanyag karmantyúsra. Bika lett.Hajtókar,dugó Gyűrűkkel,főtengely stb..Most rendszerezem a cuccokat,én is szögelem a gépet.A hengerfej az egy kicsit fogós ,normálishoz nem lehet hozzájutni a hidró szivattyú is kilőve .Valami más lesz , MTZ valószinű.Ezeket most álmodom meg.Go Peti!

Komment

köszönöm a válaszod! komplett motort keresnék ha lehetséges

Komment

Peti nézz majd át másik oldalra ott a komplett motor-Neked nagyobb szükséged lehet rá mint nekem.Coli ott nyomja a vasat.Kérdezz rá mennyi a játék!Árverésre dobjuk -ki mennyit ad...

Komment

szia
          nem nagyon ismerem még az oldalt. tudnál adni egy linket hogy hol keressem! köszi a válaszod

Komment

Hali!a k25 -nél keresd,így kezdődik:ak25 traktor tömege érdekel....

A másik dolog:letöltéseknél van K25 ,de ha ez kevés akkor rámegyünk komolyabban a dokumentációra.Rajzok adatok vannak bőven.Kérted a robbantott rajzokat.

Komment

Hali!Én is új vagyok a fórumon és viszonylag tapasztalatlan.2 éve van k25-öm úgyhogy most kezdem az élmény szerzést igazán.Szóval csak beköszöntem és előre elnézést a majdani béna kérdésekért.

Komment

Üdv!SURI.Én majd ha teljesen kiokosodok k25 -ből akkor ebből doktorálok.Vannak még fehér foltok de meg lesz az.Ha tudok segítek ha nem akkor vagyunk még itt páran.

Komment

Üdv Nivaronin!Tuti,hogy szükség lesz a doktorira és az sem baj,ha plagizálsz,neked nem kell lemondanod,mi bénák majd kamatoztatjuk a tudásod.Boldog karácsonyt mindenkinek!

Komment

A doktori dec.27_én kezdődik k25 váltó boncolásával.Jobboldali féltengely kiemelése vérzéscsillapítás nélkül -ugyanis az olaj le van engedve.Itt a csapágynak egzitusz van- vagyis meghalt.Utána behatóan tanulmányozom az ánuszt vagyis a hátső részt-.hidraulika házat.Elöl beavatkozom perorálisan- Vagyis kényszer etetvén egy kis dissous -oxigén keverékkel.Utána törlést kérek.

Komment

Kedves Fórumtársaim!Nincs véletlenül valakinek 50-es zetor hátsó felni esetleg gumival.Méret 16.9x28.Egyszer csak vevő lennék rá.

Komment

Belsőt tudok hozzá a Kapos-flex töl vette apám,bár kicsit szélesebb 36-os,de szerintem be tudják szerezni neked.

Komment

Hát beszerezhettem volna én is, csak olyan árat mondott a csavesz hogy szedtem a nyugtatót egy hétig -nem igaz.

Komment

Igen nehezen szántuk rá mi is magunkat a vételre.

Komment

Hellló.Azt szeretném kérdezni hogy a szétfagyott motorról nem-e adod el a hengerfejet mert nekem meg az repedt meg.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X