Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás:kicsi76

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás:kicsi76

Sziasztok, kicsi76 vagyok. 1994-ben a családtól az érettségire kapott pénzből vettem az első veterán motorom, egy oldalkocsis T5 Pannóniát. Ezután jó néhány, kidobásra szánt motort gyűjtöttem össze, ezek jellemzően Pannóniák. 2012-ben vásároltam egy napi használatban lévő T5-öst, illetve egy Pille utánfutót. A motor festése-krómozása patinás - bár én egyszerűen csak "szép"-nek mondom. A Pille nincs túl jó állapotban, legalább fel kellene újítani, csak bajban vagyok, mert az összkép nem lesz jó egy "patinás" motor és egy "fényes" utánfutó kombinációjából. Arra gondoltam, hogy egy gyengébb minőségű festéssel "össze lehetne polírozni" a motort és az utánfutót, talán ez adná a legjobb összképet. Továbbá segítséget szeretnék kérni tőletek, mert az utánfutó vonórésze nincs meg, ha valaki tudna egyet kölcsönadni, hogy legyárthassam, azért nagyon hálás lennék. Röviden ennyi.

Szia kicsi76

Én ugyan nem vagyok pannóniás a szó veterános értelmében. Legfeljebb egy Pannónia 156-os varrógépet tudok felmutatni, de az ugye egy kicsit más téma.

Örülök, hogy közénk hozott az internet. Biztosan van itt olyan, aki tud neked segíteni. Üdvözlettel: CZsolti
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X