Sziasztok Komaxmiska vagyok.Üdvözlök mindenkit a veteránfórumon.Van egy 1972-es simson schwalbe típusú motorom.Régebben is volt egy,de könnyelműen eladtam,és vettem egy kínai robogót.Aztán csak költöttem rá,és csak költöttem,míg végül szétment a henger.Szerencsére a rokonságomban volt egy schwalbe és megmentett,mert én motorral járok dolgozni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
bemutatkozás - KOMAXMISKA
Collapse
X
-
Kedves Miska!
Köszönöm az üdvözlést és hasonlóképp légy üdvözölve Te is itt a fórumon.Lassan-lassan rájönnek az emberek,hogy a közelmúltban tartósabb,javíthatóbb eszközöket gyártottak,mint napjainkban,-tehát érdemes megtartani és felújítani őket.A hasznukat főleg a mindennapi használat bizonyítja,mert ,ha jól karba vannak tartva,"van gazdájuk",hosszú ideig problémamentesen teszik a dolgukat.Sajnos a "fogyasztói" társadalom,mindent megtesz,hogy az új csili-vili termékekkel elkápráztassák a fogyasztót (balekot) és a pénzt kivarázsolják a zsebéből,majd az "erdőbe vitt",hamarosan ráébred,hogy jobb lett volna talán,megtartani és megbecsülni a régit.
Örülök,hogy tagja lettél a fórumnak és remélem,a későbbiekben,jobban megismerhetünk és több írást is olvashatunk tőled!
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
-
KOMAXMISKA,
Szia, nekem meg egy 72-es stárom van , nagyon hálás motorok. Igen sajnos most ilyen világban élünk, nem a tartósság a fő szempont és hogy évtizedekig működjön valami hanem, minél előbb tönkremenjen és dobd ki vegyél másikat. Én is jobban becsülök egy öreg simsont mint egy Kínai robogót .
Komment
Komment