Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Eicher - Pityu31

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Eicher - Pityu31

Sziasztok!
    Néhány hete vásároltam egy Eicher EM 200 L traktort. Műszaki leírást, szerelési segédletet, alkatrészt keresek, tud valaki segíteni? Köszönöm: F.I.

Üdv.

Szerintem lesz aki tud, van itt elég trakeszos.:-))) Azért figyelmedbe ajánlanám "bemutatkozás" fórumot.:-))))
    CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Üdv Pityu!Ne áruljuk el a titkot.Csak Eper utcai lehetsz.Akkor te is tudod a lényeget.Traktor k25.

Elindítottam az adatgyüjtést küldtem egy emilt.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szerintem lesz aki tud, van itt elég trakeszos.:-))) Azért figyelmedbe ajánlanám „bemutatkozás” fórumot.:-))))
        nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Üdv Pityu!Ne áruljuk el a titkot.Csak Eper utcai lehetsz.Akkor te is tudod a lényeget.Traktor k25.

Elindítottam az adatgyüjtést küldtem egy emilt.
        Nem tudom melyikőtök volt rá ilyen hatással, de a pityu31 15 perc múlva, hozzászólásustúl lelépett.

Komment

Sziasztok!
          Mindenkitől elnézést kérek, sajna először számítógépes tudást kellene szereznem... Csak figyelek, aztán meg lepattint a lap, de azt sem tudtam, hol vagyok. Ez van. Megpróbálok belejönni, úgyhogy nem szándékosan voltam gyökér.
          Che kedvelte ezt.

Komment

Szevasz Pityu! Na végre ,tudtál gyüjteni valami anyagot a trakihoz ?

Komment

Hali!
              Még sajnos nem volt időm, tömítésgyártót találtam, aki minta alapján megcsinálja, de ahhoz is ki kell szerelni. Most még nincs időm, meg fűthető műhelyem sem, így marad a meló meg az agy mozgatása.. Köszi.

Komment

Komment

Szia Pityú31!

Én is új vagyok itt!
                  Ne is törődj vele lessz még így se!Engem is rengetegszer ki dobot más fórumokról a gép,sőt volt olyan hogy fogta magát és ki kapcsolt magától és kb. 4 napig nem is engedett vissza arra az oldalra!

Üdv:
                  Horusz22

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X