Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nem vagy túl bőbeszédű.:-))) Gondolj abba, itt vagyok én lehet hogy azt sem tudom mi az a K25??? Turmixgép, hajszáritó??? Esetleg helyileg merre leledzel??? Mert ha tudom , hogy mi az a K25 lehet hogy tudok egy jó bóóótot Ankarában. Az neked közel van vagy sem???
Szóval ne haragudj , kicsit csipkedtelek.
A lényeg. Szerintem nagyobb esélyed lenne ha kicsit bemutatkoznál, talán más önzetlen segítséget jó tanácsot is kapnál a gépeddel kapcsolatban. Na meg esetleg Te is tudnál segíteni annak aki tudatlanabb nálad.:-)))
Létezik egy bemutatkozás fórum , én ott indítanék. :-)))
köszönöm.Van egy olyan kérdésem,hogy az én k25-öm melegen nem nagyon emeli meg a hidraulikát, dugattyújába kicseréltem a gumitányért de akkor se lett jó nem tudsz valamit amitöl jó lenne.
kicseréltem a gumitányért de akkor se lett jó nem tudsz valamit amitöl jó lenne.
Az olaj melegedése miatt elvesziti sürüségét,ezáltal a kopott alkatrészeknél elszivárog.
Három fő egység van szivattyú,hidraulikatömb,munkahenger.
Egyet kilőttél,jöhet a következő.
Tudtommal az MTZ kormányszivattyúját lehet belefaragni,ebből van bal ,illetve jobbos kivitel,már másnak is ajánlottam.
Nem kaptam visszajelzést bevált e.
Sajnos nem hiszem,hogy jelenleg 5-8-e-ft-os összegért valahol fel tudnák ujitani a gazdasági helyzet,miatt.
Szerintem az önköltség is több lenne.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Jó lehet MTZ,De csak ha kívülre kerül.Most már lehet balos meg jobbos is .Gyártanak mindkettőt.Az orbitos az brutál.Én most vizsgálom a k25 szipit .Felujítani nehéz. Kicsi tűgörgös cucc.A munkahengeren kicseréled a gumikarmantyút az semmi.Fém gyűrűk vannak rajta,azt kell átalakítani.Nekem van egy átalakított elfekvőbe.A szipit is megoldom.Ha külső lesz ,akkor a baloldali kihajtásról,a hidróházból kapja a kakaót.Belül újat teszek.Később derül erre fény.
Felejtsd el,ami most az országban van ,eredeti annak 90százaléka rossz.Kezedbe veszed picit lóg a tengely: vége a szívásnak kavitál hajt de nem dolgozik.Csere.Valamit ki kell találni rá.Meg lesz.
Komment