Közlemény

Collapse
No announcement yet.

s.ati

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

s.ati

Jó napot, sziasztok!

Győr mellett lakom és építőmérnöknek tanulok. Szabadidőmben robogóm építésével foglalkozom és az oldalra az esztergálással kapcsolatos keresgélés során jutottam el. Szeretek egyedi megoldásokat kitalálni elütni a szokásos hagyományostól. Mostanában felkeltették figyelmemet a 70-80 évek motorjai főleg a cefe racer-ek.
    Jövőben a mühelyem fejlesztését tervezem és az esztergálást szeretném elsajátítani mert sok ötletem van amit szeretnék megvalósítani. Ha majd ebben tudna valaki esetleg segíteni hogy 1-2 alkalommal ha nem is én dolgoznék az esztergán hanem csak nézni és tanulni azért hálás lennék!

Üdv.
    Sepovics Attila

Kedves Atilla üdvözlet sorainkban! Itt könnyen találni minden szakmában hozzáértőket igaz elég távolra kalandoztál az építészettől ott is lehet maradandót és szépet alkotni de egy motornak lelke van. Az sem utolsó ,hogy a mésznek és a cementnek nincs olyan illata mint a benzinnek. Jó szakemberre és jó ötletekre szükség lesz ezután is. Kérdezz bátran találni fogsz segítő és nyugodtan írhatom nagy tudású segítőket elképzeléseid megvalósításához. Üdv. Sepy.
    Horusz22 kedvelte ezt.

Komment

Sajnos " nehéz" helyzetben vagyok mert minden családtagom az építőiparos és így magamnak kell mindent felfedeznem hogyan működik de remélem ha elakadok ezek után lesz majd segítség.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X