Közlemény

Collapse
No announcement yet.

K 25 zetor

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

K 25 zetor

Üdv mindenkinek.Laci vagyok Szolnok megyéből.Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra,ugyanis van egy k 25ös zetorunk és nem tudjuk elvontatni,8 éve egy helyben áll a szabadba.a váltónál már levettük a fedelet nincs összeakadva a sebesség.Megpróbáljuk farral elvontatni fedett helyre,és ott megjavitani.Ha van akit érdekel ELADÓ.

Üdv engem minden érdekel.

Komment

Üdv.Biztosan megeggyezünk,nem akarjuk megtartani.Nincs rajta öninditó se de be akarjuk inditani van itt helyben egy haver akinek van az majd segit.Mennyi ezeknek az áruk?

Komment

Megnézném szívesen milyen a gép.Jövő héten Szolnokon leszek onnan egy kőhajítás T.földvár,Cibak.

Komment

szöllősi laci, Helló ha még nem sikerült elvontatni/megmozdítani akkor itt a megoldás hogy miért van megszorulva ( tapasztalatból mondom) a kézifék lendkerekeket/tárcsákat kétoldalt kell lennie egyformák/ ütögessétek meg kis kalapáccsal óvatosan mert valószínűleg be van rohadva,és a rozsda miatt nem engedi el.
          Nem ez a baj akkor elnézést a zavarásért s szép napot.

Komment

Ott megmondok mindent .Add meg a telódat privátba megbeszéljük

Komment

Oké.Hát mint amit kint ver az idő 8 éve...Most üzletelte a tesvérem.Küld el a számod és megbeszéljük.Kedden elhuzzuk hozzá fedél alá.

Köszi,majd megpróbáljuk.Mennyibe kerül egy öninditó használtan?

703947747 itt elérsz

Komment

Ha a váltófedél lent van emeld fel a hátsó kerekeket belenézel mindent látsz ,forgatni kell a kereket nincs összeakadva a sebesség( 2 és 3 szokott) és nem forog valóban lehet fék.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X