Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok! - 1000MB

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! - 1000MB

Sziasztok!!
    Nemrég regisztráltam a fórumra.
    Orha Márk vagyok 14 évesés teljesen autófanatikus.
    Mint azt a nevem is sejteti Skoda 1000mb-m van.
    Nyíregyházán lakom, errefelé láthattok az autóval együtt.
    A korom ne tévesszen meg, tényleg komolyan gondolom az egészet.
    A Skodát tavaly nyáron vettük, szinte tökéletes állapotban.
    Volt már eddig egy-két leharcolt autóm (Kispók ,Trabant), de ez eddig az úgy mondd legkomolyabb.
    Találkozókra is járunk vele.
    Minden jót.
    Utoljára szerkesztve a következő által: 1000MB; 2013 jan. 15, 14:32.

Szia Márk!

Hát a te korodban nekem max. kisautóból (értsd Matchbox) volt hasonló garnitúrám. És ez sajnos majdnem 3-szor annyi ideje történt, mint ahány éves vagy. Az 1000MB Skoda akkoriban még max. jungtimer volt. Kívánom, hogy megtaláld a helyed a fórumban és ilyen előzmények után szépen sorban megszerzed majd a jogsit is. Ha bármi kérdésed van írjál bátran. Jól ismerem a Skodáknak a '80-as évekbeli változatait: mindnek hátul volt a motorja.
    barna, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Helló Márk! ! Légy üdvözölve közöttünk mint legfiatalabb Fórumos. Igaz nem dicsőség de kis híján fél évszázad a korkülönbség közöttünk de hidd el még nem vagyunk be gyepesedett. Abban biztosan egyet értünk,hogy a régi autókat és motorokat szeretjük. Az első autóm nekem is egy S 100-as Skoda volt mert ekkor már voltak gyerekeim és a motor kicsinek bizonyult. Érezd jól magad és ha kérdésed van nyugodtan Tedd fel. Gondolom Apukád segédkezik az autós dolgokban vagy esetleg ebben nőttél fel? még találkozunk a Fórumon, üdv. Sepy
      1000MB és smuk73 kedvelte ezt.

Komment

Szia!
        Első járgányom egy Trabant 1.1 volt, 11. szülinapomra kaptam.
        A vételár egy üveg bor volt.(a csávó nem volt alkesz csak gondoltuk ennek jobban örül mint az ezer forintnak amit kért)
        A trabi mai napig megvan.Felújítva metálzöld színben.
        Később még kaptam egy Suzuki Samurai-t is meg egy Kispókot és egy kétüteműt is mert aránylag jól viseltem a Tunéziában kapott vakbélgyulladásom amit ennek a kis kedves cuccnak a kivétele követett ott helyben nyaralás közben.(Nem viccelek.)
        Ezek nem kerültek felújításra de imádtam őket.
        Tavaly eladtam a négyütemű kivételével mindet hogy segítsék a Skoda vételárának kifizetését.
        Apukám nem egy motoros lélek ezért nem ebben nőttem fel eddig, de ért hozzájuk.
        A járgányokkal én csak a telephelyünkön tudok menni jogsi hiányában.
        Köszönöm a segítőkészségeteket!!
        kvaga kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
          Én 12 évesen kaptam egy az 1000mb-met, és azóta is a rabja vagyok. Csak így tovább, minél fiatalabban kezdi az ember, annál jobb!! (vagy rosszabb? )
          kvaga kedvelte ezt.

Komment

lTommyl eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            minél fiatalabban kezdi az ember, annál jobb!! (vagy rosszabb? )
            Akkor jobb,ha szépen megőrzi,felújítja,de ha 'szétfaragja' akkor rosszabb!
            kvaga kedvelte ezt.

Komment

Na igen, ez sajnos egy örök kiskapu marad. Mert mindenki szerint más jó. És ugye sokan úgy vannak a dologgal, h a saját tulajdonával azt tesz amit akar..... Személy szerint én is minden öreg járművet (és arra érdemes járművet-ez fontos), eredeti állapotában dédelgetnék a garázsomban...dehát ez egy ilyen betegség.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X