Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - küllőanya

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - küllőanya

Sziasztok!
    Tamás vagyok,35 éves.Anno én 15 évesen kerékpárok "buherálásával"kezdtem a fertőzöttségemet,majd jöttek a motorok! Van egy MZ Trophy-m amivel túrákra találkozókra járok ,meg van egy Komár 2-es motorom is,amit jelenleg is csinálok!
    A Következő projektem egy kis Riga 3-as motor! Remélem sikerül ezen a felületen hasznos infókat,és alkatrészeket gyűjteni és talán én is tudok a tagtársaknak segíteni a tapasztalatommal!

Üdv Küllőanya!
    Itt megtalálod, amit keresel, abban biztos vagyok. Van Rigás, és Komáros fórumozó is. Nekem is van Komar 1esem, amit évekig nyúztam. Ha kérdésed van, és tudok segíteni, szívesen teszem.

Komment

Szia Küllőanya!

Gyorsan utánanéztem a Riga 3-asnak, mielőtt ostobaságot írok, ami ennek ellenére persze előfordulhat!
      Nekem Verhovina 5-öm volt, de előfordult a haveri körben 4-es is. Segédmotoros korszakom kezdetén - '80-as évek eleje - már a Riga 12 és 16 volt az aktuális, de a Verhó 6-os is csak abban különbözött az enyémtől, hogy berúgókart szereltek rá.

Találtam egy linket a gépedről: -=[Riga 3 - oroszul]=-
      A képek alapján úgy látom, hogy nem sokban különbözött motorikusan az enyémtől, tehát számíthatsz a segítségemre. Szegény blokkot anno szétszedtem párszor. Mai napig ható mély emlékeket szereztem ezáltal.
      mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X