Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás baxy1

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás baxy1

    Üdvözlet mindenkinek Gyula vagyok szeretem a régi motorokat mivel nemrég óta kezdtem el a motorpiszkálgatást (azért írom így mert se szerelni se motorozni nem tudok, de szeretném megtanulni és van is kítől) ezért nincs sok motorom úgymond most tanulgatom a dolgokat.

    Az eddigi tapasztalatok rendkívül kedvezőek az elmúlt kb 1 hónap rengeteg kb. 100 embert hívtam fel pannónia tl alkatrészek ügyében és mindenki kedvesen fogadott persze alkatrészekkel nem sokan tudtak segíteni .

    Civilben cserépkályhákat és kandallókat építek igaz nem régóta csak huszonvalahány éve mondjuk ez sok is lehet mivel csak 34 éves vagyok.

    Mivel alkatrészhalmokkal(nálam kályha alkatrész halmok vannak) nem rendelkezem én jobbára csak kérdezek és persze olvasom a hozzászólásokat , viszont ha valakinek KÁLYHA témában van segítségre szüksége vagy kérdése van nagyon szívesen válaszolok segítek .

    Esetleg ha valaki mostanában vagy régebben pannónia TL-t újított fel és azt közeli fotókkal dokumentálta és meg is osztaná velem kérem írjon.

    #2
    Kedves Gyula.
    Ha érdekelnek a motorok jó helyre jöttél.
    Itt minden leirást megtalálsz ami leirható.KIcsit alaposabban nézz körül és ha nem leled akkor kérdezz,és érezd jól magad!
    kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X