Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ecce Homo!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Ecce Homo!

    Üdvözletem minden tisztelt Veteránosnak!

    Jómagam egy 1972-es Babetta 228-ast újítgatok. A gép a nagyapámé volt és ez által igen csak a szívemhez nőtt az évek során. Mellesleg egyébként is totálisan belezúgtam Tanulmányaimat jelenleg a Szegedi Tudományegyetemen folytatom geográfusként. A motorozás mellett egyik kedvelt szabadidős elfoglaltságom a barlangászat. Röviden tömören ennyi, amit érdemes tudni rólam.

    #2
    Üdv!Unoka húgom a természet tudományi karra jár.Komoly suli.A tanulás mellett azért biztos tudsz hódolni a hobbinak is .Jó szórakozást!

    Komment


      #3
      A tanulás mellett mindig igyekszem időt szakítani ennek a hobbimnak. Jó érzéssel tölt el ha megmenthetek valamit az utókor számára. Jó szórakozást Neked is és sok sikert az unokahúgodnak!

      Komment


        #4
        Szia Soltesz91 en is barlangaszok Szegedi barlangaszokkat mar vittem itt barlangba a Trieszti karsztfennsikon voltak egy par eve ha errejarsz ilyen ugyben biztos hogy talalkozunk kulonben udv a forumon

        Komment


          #5
          Üdv Movisz! Jó lenne oda is eljutnom végre. Azt hiszem mi még ejtünk pár szót erről a témáról! Ezidáig csak hazai barlangokban voltam, főleg a Mecsekben és Budán de végre ki kéne magamat próbálni máshol is. Jószerencsét! ! !

          Komment


            #6
            Most szerveznek a Kaninra egy jubileumi turat a Gortaniba az FTSK-sok ez mondjuk egy kicsit huzosabb tura nem a Trieszti karszt .Regebben ennekem is volt idom ilyen tobb naposa, hetes barlangturakra sajnos most 2-3 naptol tobbet nem tudok erre szakitani ha csak nem szukseges (baleset, mentes stb).Ha valami kerdesed van esetleg privatban is irhatsz ne untassuk itt az embereket. A barlangaszahoz csak ugy mint a veteranokhoz kell egy jo kis elhivatottsag tobbszor van nem ugy mint ahogy lennie kellene

            Szia .

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X