Ahogy a címben is szerepel, oda vagyok a kéthengeres diesel traktorokért. Ez az érzés már gyerekként a hatalmába kerített, ugyanis a nagyszüleimnek van egy K 25-ös Zetorjuk szalagfűrésszel, melynek vezetésére minden alkalmat megragadtam.Sokszor próbáltam megvenni,sikertelenül.1996-ban teljesült egy régi álmom: vásároltam egy Steyr N180a típusú traktort. Teljes felújítást, új gumikat kapott. Imádtam vele dolgozni, annak ellenére, hogy nincs rajta kabin (ez télen volt egy kissé rossz,de el lehetett viselni). Az idei évben tervezem, hogy ismét nagy generált kap a masina, "mert megérdemli". Régóta kerestem egy ilyen közösséget, örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Imádom a kéthengeres diesel traktorok hangját.
Collapse
X
-
Én csak 5 éve lakom Győrben, előtte falusi gyerek voltam. Korábbi munkahelyemen volt részem MTZ, Rába Steiger, Weimar, Fiat,E-281 silózó,és ezekhez tartozó munkagépek javításához. Minden nap volt valami kihívás. Mindig örömmel tekintek vissza ezekre az időkre. MTZ-80-ast szereltem össze a 0-ról is. Csak egy kupac roncsvas volt, csak az adagolót nézte szaki, a többit én csináltam.Sajnálom, hogy nem dokumentáltam le a melót, 1 év múlva teljesen felújítva sikeresen műszakiztattam.
- 2 likes
Komment
Komment