Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5 Pannónia 1970-es színes változatai

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

T5 Pannónia 1970-es színes változatai

Vettem egy jó állapotú T5-öst. Friss műszakival, új gumikkal és szép piros színnel.
    Kicsit utána néztem és azt találtam a neten, hogy 1970-ben a T5-ösöket többféle színkombinációban kínálta a gyár a kereskedelem részére.
    De színes változatot nem rendelt a kereskedelem, mert a fekete változatot is simán el tudták adni.
    Arra gondoltam, hogy egy ilyen piros színkombinációra fogom átváltoztatni, az amúgy is típusidegen alkatrészekkel felszerelt piros motoromat.

Click image for larger version

Name:	PANNONIA-T5-1968-Piros-2.png
Views:	3
Size:	895.6 KB
ID:	253532

Itt egy akkori "színes" T5-ös, katalógusba készített összeállítással.Erre a variációra szeretném átalakítani a motoromat.
    mátéapu kedvelte ezt.

Komment

A "piros " engem zavar ,de képen már láttam lilát is (kár volt a sok munka ..saját meglátás) Viszont azt vallom ami neked tetszik olyanná alakítsd a motorod ! Az enyém fekete ezüst betéttel ,bukócsővel , speciális csomagtartóval ,bőrtáskákkal , dobozzal , tankválltóval és minden izével ami nekem tetszik .....Energiámtól függően ez egy soha nem befejezett folyamat !
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X