Kicsit számolgattunk apuval alkatrész kapcsolatban a cseh oldalon.Ha mindenből kettőt veszünk akkor kb. 100 e Ft + száll. költség.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Zetor 25/Zetor 25k felújítás
Collapse
X
-
Haladunk.Mármint a szétszedéssel leszedtük az olaj és gázolajszűrőt most is ázik egy kis gázolajba egy kannába.Minek a gázolajszűrője passzol a k25-re?Az első híddal kapcsolatban esetleg meg tudom nézni valahol képen,mert egy kicsit messze van és nem akarok odáig potyán elmenni.Ja meg az árát sem volna rossz tudni nivaronin.
Komment
-
Most már,hogy itt a hétvége hozzákezdünk megint a munkához tervbe van véve az alkatrészek megrendelése is meg a szimering cseréje.A kormánymű csigafogaskerekét megfordítottuk.Most már jöhetne a jó idő,hogy lehessen festeni mert már volna mit az egész elejét+sárvédő meg leszedhető cuccok.Te,hogy haladsz?
Komment
-
Üdv! A váltó darabjainak szétcincálása a kitűzött cél.A két agyat leszedem a tengelyről.Csapágyak szimmeringek megrendelve.Elmosom az egész belsejét gőzborotvával.Várok egy nyeles tengely ajánlatot.Most ebben a pillanatban küldtem el Csehországba emilt angolul.Szlovákból várok híreket, a kollégák ott dolgoznak.Hátha összejön valami bót.Holnap összekészítem az egészet aztán go felujítás.
Komment
-
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseott van a mi szabadságunk ,oda írom a dalt...
Adj isten!Amúgy a főtengelyt hol köszörültetted fel?
Komment
-
Sziasztok!
Nemrég vettem egy K 25-ös kabinos traktort!Segítségeteket kérném lenne pár kérdésem:
Van e lehetőség arra hogy a hidraulika rendszerrel pótkocsit billentsek vagyis egy plusz kört kivezetni valahogyan .Vagy esetleg van erre valamilyen gyári megoldás?Mert én nem találtam !
Csak adásvételi szerződésem van hozzá,le tudom ezzel valahogy vizsgáztatni?
A kormányzása mennyire nehéz mert nekem nagyon nehezen akar fordulni?Gólyalábakat már 2× szétszedtem!(kb 15 évet állt az ég alatt a traktor)
Köszönöm a segítséget!mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment