Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajtókar

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Hajtókar

    Üdv mindenkinek!
    70-es születésű mechanikai műszerész és autószerelő vagyok. Jelenleg nincs veterán járművem( család, építkezés), de volt sokminden, és még lesz néhány remélem. Jónéhánynak a felújításában, javításában közreműködöm ma is. Főállásban automata váltó javítással, autószereléssel foglalkozom. Sukoró, Érd.

    #2
    Kedves Hajtókar!

    Remélem egyszer befejezed az építkezést és akkor nem csak mások motorját építheted,hanem a sajátodat is.Az építkezésben ,sokan "elvéreznek",mert bár az anyagok igen korszerűek,de az áruk sok esetben,szintén igen "korszerű".Amennyiben az ember nem vállal részt a kivitelezésben és másokkal dolgoztat,akkor meg főleg nagyon sokba tud kerülni és egyáltalán az egész dolog egy "tengeri kígyóvá" tud válni.

    Kívánom neked,hogy mihamarabb ismét saját járműved legyen,ami felfogásom szerint azt jelenti,hogy befejezted,az építkezést!


    Üdvözlettel:Che
    sepy, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Köszönöm a bíztatást, majd "sietek". Valójában veterán házvásárlás és tatarozás ez. Bőven részt kell vennem a kivitelezésben, pont az általad említett okokból. Amikor a nyolcadik vadiúj téglát törik sz.rrá, mert erősen rádiuszos a kőműveskalapács éle ........... Üdv!
      sepy és Che kedvelte ezt.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X