Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T 5 Pannonia .. A kezdetek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

T 5 Pannonia .. A kezdetek

Üdv. A tlt-s projekt kukába landolt a motor eredete miatt. A kiszemelt egy T5 vagy T1 lett.. Sikerült mind kettőből bevásárolni. A t1 egyben van és jó állapotú. A t5 dobozokba , de legalább megvan minden és a szétszerelést is meg úsztam. Megpróbálok minden fontosabb dolgot fényképezni!!!!
    Attached Files

pepita19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    megvan minden és a szétszerelést is meg úsztam
    Csak egy jószándékú javaslat: azért rakd össze inkább a motort, hogy minden passzol-e, nehogy a frissen fényezett elemek szerelésénél derüljön ki valami kellemetlenség.
    OdinHEM, Beagle és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv!

Demeternek abszolút igaza van, sok bosszúságtól kímélheted meg magad + kiderül ha "neadjisten" hiányzik valami apróság.
      Amúgy sok sikert és kitartást kívánok a projekthez.

Komment

Halihó.. A blokk darabokba , új csapágyak beszerezve! A két oldaldekni polírozónál a blokk üveggyöngyözönél. Új gyűrűk a dugattyúra , a henger jó állapotba, 1szer fúrt. Kuplunglamellákból újat vettem.
        Attached Files
        soveny és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Szevasztok... végre megjöttek az alkatrészek a szakiktól. teszek fel pár képetClick image for larger version

Name:	IMG_0370 (3).jpg
Views:	1
Size:	193.5 KB
ID:	134643Click image for larger version

Name:	IMG_0371 (2).jpg
Size:	184.7 KB
ID:	134644Click image for larger version

Name:	IMG_0372 (2).jpg
Size:	192.1 KB
ID:	134645Click image for larger version

Name:	IMG_0373 (2).jpg
Size:	195.2 KB
ID:	134646Click image for larger version

Name:	IMG_0374 (2).jpg
Size:	190.6 KB
ID:	134647
          mittom, CZsolti és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szépen alakul!Gratulálok hozzá, és csak így tovább!

Komment

Halihó.. A blokk darabokba , új csapágyak beszerezve! A két oldaldekni polírozónál a blokk üveggyöngyözönél. Új gyűrűk a dugattyúra , a henger jó állapotba, 1szer fúrt. Kuplunglamellákból újat vettem.
              Szia !
              Én T5-öt javítgatok. Flottul haladsz,gratulálok. Mivel tömítetted a blokkot összerakáskor? A berúgó félholdat megakasztó
              csapra milyen anyagból esztergáltál csövet?
              Baráti üdvözlettel:attila45

Komment

Sziasztok. A tömítés a utángyártott papír ,plusz még a szaki megkente azzal a gyönyörű piros szerelő pasztával amit miden autószerelő műhelyben találsz.. A berúgó tengelyre simán ráhúzott az öreg egy CO hegesztő slagot.. Már a henger is a helyén.. Csak a gyújtás van hátra... Üdv.. Roland

Komment

Nem kötekedésből írom, de a primerláncot kicserélhetnéd még. Persze, ha nem raktad még fel az oldaldeklit.

Komment

Hello! Ici169-nek igaza van, a primerlánc a képek alapján lóg eléggé.
                    Nekem is először megnyúlt lánccal volt összerakva, hallhatóan tud csörögni vele. De már beruháztam egy új favorit láncba.

Komment

Bizony,cseréld ki,mert egyrészt nem drága (3000.-),másrészt a megnyúlt lánc belevághat az oldaldeklibe!

Én is most cseréltem: Click image for larger version

Name:	0045.jpg
Size:	189.2 KB
ID:	134657

Komment

Persze a két fogaskerék állapotát is szokás megvizsgálni mennyire kopott, mint minden "láncszett" cserénél.

Komment

Sziasztok. A primerlánc cseréről lekéstem.. Már összerakta az öreg a blokkot mire odaértem.. Már csak a gyújtáskivezető hiányzik , és kész a blokk... Vettem pár apróságot ami még kelleni fog!!
                          Attached Files

Komment

Vettem pár apróságot ami még kelleni fog!!
                            Ezeknek a fele,nekem is kellene... A fényszórót is most vetted,vagy csak a keretet? Ha igen,akkor hol és mennyiért??

Komment

Üdv megkérdezhetem a gyergyapipát hol vetted?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X