Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Új tag vagyok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Új tag vagyok

Üdvözletem!

Sikerült magaménak tudni egy Lada 2101 es autót ami1980 as évjáratú.
    Gondoskodó gazdija szeretnék lenni ezért is regisztráltam erre az oldalra ahol kérdezhetek...tanulhatok.... letölthetek pl...segédleteket.

Röviden ennyi

Üdv.: Sz. Sándor

Üdv!
    Sok sikert hozzá!
    Ladából szinte a legegyszerűbbet sikerült kifognodKérdezz bártan, de a letöltéseknél is találsz sok hasznos dolgot
    zneuhauzer kedvelte ezt.

Komment

Szintén üdv!

Elég sokat javítottam Ladát volt is egy darabig. Elég sok tapasztalatom van, amit nagyon szívesen megosztok.
      Tehát ha kérdés van ne habozz!
      Sok sikert és örömöt hozzá!

Komment

Szia üdvözöllek,bár én se vagyok régi tag a legjobb helyre regisztráltál itt tényleg segítőkész emberek vannak.

Komment

zneuhauzer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          én se vagyok régi tag a legjobb helyre regisztráltál itt tényleg segítőkész emberek vannak.
          Fórumtagságom szűk negyedéve alatt ezt csak megerősíteni tudom. Ladában eléggé otthon vagyok. Elég sokat szedtem szét és raktam össze. Kicsit régiek már az emlékek, de maradandóak. Isten hozott!

Komment

Üdvözlök mindenkit !
            Mezőgazdasággal foglalkozom, van pár MTZ traktorom, 50; 80; 82-es, és a hozzájuk kapcsolható munkagépek. Ezek javításához, karbantartásához, keresek gyári utasításokat, alkatrész katalógust. Persze ezek javításában már elég nagy tapasztalattal bírok, mivel már ezeket a gépeket több 20 éve üzemeltetem, és kevés olyan részük van amit még nem javítottam. Remélem tudok segíteni is, kezdő szerelőknek.
            További szép napot:
            b.joe
            mátéapu és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X