Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üsti‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üsti‎

Sziasztok,Én elég friss hús vagyok a motorfelújításban. Körülbelül 2 hónapja döntöttem el, hogy belefogok egy Pannonia motor felújításába. hogy A választás onnan jött, hogy beteljesítsem gyerekkori álmomat mivel sok szálon fűződöm a márkához. Nagyapám és édesapám is ezt a márkát nyúzta és jómagam is ezeken a történeteken nőttem fel. Sajnos a régi családi motorokból már nem maradt semmi, így az első lépés egy biztos hátterű felújításra szoruló motor beszerzése volt. A legszívesebben egy T5-öst szerettem volna felújítani, de az ismerősi körömben sikerült találnom egy megkímélt, szépen karbantartott, de azért mégiscsak teljes felújításra szoruló T1-est.Szóval éppen most vagyok egy 62-es évjáratú Pannonia T1-es beszerzésén és a típushoz szükséges információk beszerzése miatt regisztráltam a fórumra.Ahogy észrevettem ehhez a típushoz van talán a legkevesebb dokumentáció. Bár azért bízom benne, hogy a másik típusok dokumentációja is elég jól használható a T1-eshez is.Ha esetleg van valaki aki jól ismeri ezt a típust szívesen venném a segítségét. Először is szeretném visszaállítani az eredeti állapotát aztán ha még lesz rá energiám időm no meg pénzem akkor szeretném egy picit a saját ízlésem szerint átalakítani a jellegzetességek megtartásával.Röviden ennyi rólam aztán még úgyis fogok jelentkezni segítségért a tapasztaltabb fórumozókhoz.Üdv: Üsti

Üdvözöllek én is a vágás nélküli személyes izlésre való átalakitás hive vagyok.
    A T-sorozaton túl nagy eltérés a külsőn nem volt,(Ezért lelőnek)!
    Nyugodtan fesd és alakitsd kedved szerint,legyen csak egyedi.
    Az utcán nem fognak lenézni!
    Beagle, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdvözlet üsti az oldalon és sok sikert a pannónia felújításához szerintem sok hasznos infóval lehet e oldalon gazdagodni csak kell egy kis idő még megtalálod.

Komment

Üsti, Köszöntelek én is a fórumon! Úgy látszik,már hárman vagyunk hívei a "vágás nélküli átalakításnak"! Én egy citromsárga export kivitelre alakítom a '71-es T5-ömet. Egyetlen "vágásos" átalakítást végeztem="térképtartót" hegesztettem a tankba. Sok sikert a felújításhoz és sok pénzt....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X