Közlemény

Collapse
No announcement yet.

galjozsa‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

galjozsa‎

Üdvözöllek Benneteket!
    Vagy két szót Magamról:65 éves vénember vagyok,aki vagy 20 éve hagyta abba a motorozást egy Kawa 450 ltd-n és most egy BMW r 75/6-al kacérkodik.Mivel "kezdő"vagyok,segitsetek,ha kérhetem.
    Szivesen olvasgatom a Fórumot,minden érdekel.
    Mindenkinek jó csevegést és egészséget! Ja:természetesen tegezhetek,sőt megköszönöm!

Üdvözöllek itt!
    Nekem tetszik az általad említett BMW !Én is " kacérkodnék " egy ilyen motor nyergében ,ha lenne !
    Vénembernek ne nevezd magad ,mert figyelemre méltó ,hogy ennyi idősen egy ekkora paripát lovagolsz !
    Ezzel nem arra akarok célozni ,hogy öreg vagy ,hanem épp ellenkezőleg ! Ha bele-bele olvasol bármelyik témába ,láthatod ,hogy itt mindenki segít mindenkinek , kortól és nemtől függetlenül .Nekem is sok segítség érkezett már !Neked is fognak ,hidd el nekem ! Jó kis csapat van itt !
    Üdv Tamás
    Che kedvelte ezt.

Komment

Tisztelt galjozsa! Köszöntelek közöttünk igaz én még csak 63 vagyok és nekem egy 175-ös Sport Cz-m van, kisebbnek kisebb jár bizonyára. Én szintén újra kezdtem a motorozást robogóztam és utána döntöttem így. A nyáron szeretnék valamere túrázni persze belföldön. Addig én is készítem a gépet igaz Ő még csak 42-lesz, de még eredeti a festése és a krómja igaz a Cif -es kezelésre szüksége van. Érezd jól magad a társaságunkban. Üdv. Sepy. /Sándor/
      mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X