Közlemény

Collapse
No announcement yet.

tlb felujitas

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

tlb felujitas

udv mindenkinek... attila vagyok ertdélyböl nagyváradrol... fejembe vettem hogy a kb tiz éve vásárolt mocim felujitom,... hozzá is láttam szétszedtem.... ja és párhuzamosan csinálom a duna oldalkocsit és a motorkulit utánna. ugyhogy leszek én bajba mostanság ..esetleges segitségeteket elöre is köszönöm.szép estét...(ez mar a harmadik ugymond bemutatkozásom ,remélem ez célba ért).

Kedves Attila 70!

Jelentem a bemutatkozásod célba ért,-mert én biztos,hogy olvastam és bizton tudom,hogy mások is olvasni fogják.A segítség innen menni fog,abban biztos lehetsz,csak igényeld!Ne ragadj le egy-két szavas mondatoknál,írj magadról, a motorodról és a problémáidról,mert "néma gyereknek,az anyja sem érti a szavát"-ahogy felénk mondják!

Örülök,hogy regisztráltál és,a fórumunk még egy Atyafival lett gazdagabb és nagyon remélem,hogy hűséges leszel hozzánk,mint-ahogy mi is próbálunk azok lenni hozzád!

Üdvözlettel:Che
    Beagle, sepy és mittom kedvelte ezt.

Komment

Üdvözöllek Attila 70 ! A céltábla kirakva. A fejedbe vett dolgot a magyar motorod felújítását ne engedd ki onnan. Kitartó munkát és sok Veterán fórumozást. Itt sok megszállott motorossal tudsz társalogni jól fel vannak készülve kérdéseidre. Remek célszerszámok egész sora megtalálható, hogy tényleg szép munkát végezhess.A régi köszöntéssel "Jó gyujtást" Üdv. Sepy.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X