Közlemény

Collapse
No announcement yet.

"Akit a kétütemű füstje egyszer megcsap"

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

"Akit a kétütemű füstje egyszer megcsap"

Üdv Mindenkinek!
    Tóni vagyok egy igazi Trabant"buzi". A történet úgy kezdődött, hogy a családunkban a nagyapámnak és az apámnak is Trabantja volt, kisgyermekként mindig nagy érdeklődéssel figyeltem édesapámat miközben szerelte az autókat és már ilyen fiatalon megfogott a dolog. (Ugorjunk egy kicsit az időben) Következő emlékem amikor szeretett autónkat 100 ezer jó magyar forintért beszámították egy új su...kiba, ekkor eldöntöttem hogyha egyszer lehetőségem lesz rá veszek egy Trabantot. Teltek múltak az évek pályaválasztás előtt álltam nagy fába vágtam a fejszémet elhatároztam autószerelő leszek, A dolgok úgy alakultak hogy egy kis Trabi büszke tulajdonosa lettem. Amikor hozzám került nem volt épp a legjobb állapotban de hát mindenkin meglátszik az idő múlása. Azóta teljes felújításon esett át, mióta elkészült nagyon sok örömöt leltem benne és úgy szeretem mint hajdanán apám és nagyapám tette.

Had üdvözöljelek elsőként!

Az én történetem is ugyanez csak Wartburggal. Mondjuk az első autóm Trabant volt nekem is és jelenleg is van 2.
    És engem is megcsapott a kétütemű füstje de úgy rendesen!

Komment

Köszi szépen a szívélyes fogadást a képeid között láttam egy a kert végében pusztuló autót, nagyon jól néz ki a luxaros árnyékolóval (bevallom titkon mindig olyanra vágytam) még így romjaiban is csodálatos

Komment

Szia!
        Ha le tudom szedni róla megy át a kékre. De előtte leméretezzük egy Egri cimborámmal mert ő gyártani akar belőle.
        Azt mondja nem olyan nagy dolog csak kell egy eredetinek a mérete.

Komment

Ha nem lesz a végén aranyárban érdekelne engem is a dolog

Komment

A cél pont az hogy kijöjjön emberi elfogadható áron, mert mikor megláttam mennyiért vesztegetik majdnem megállt a szívem!

Komment

Hát igen hasonló volt nekem is a dolog

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X