Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trabant 4ütem

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igen, amit dino125ad mutat az nem kisipari,én ilyet keresek,de mir-mur a te általad mondott verziót,
    amely az első ajtón van,még nem halottam. A Trabantokon a nyitható oldalüveg egy extra volt,
    kevés egyed kapta meg ezt az opciót. A Trabant-Wartburg Klub fórum oldalán is található kép róla.

Komment

Csak úgy érdekességképpen halkan azt is megjegyezném hogy a B és C oszlopban is ott van gyárilag a menet minden autóban csak egy kis fehér műa. dugó van benne.
      Semmiféle alakítgatás nem kell ahhoz hogy belerakják bármelyik autóba ezt a fajta ablakot. Tök jó nem?

Komment

Köszi sinter! Ezt még meg sem néztem az autón. A c oszlopon emlékszem fehér dugókra,de a b oszlopon nem.
        Remélem ott van ,ahogy mondtad,de ehhez kellene ez a kuriózum. Gondolom ez egy olyan gumira zár rá,tömít,
        mint az ajtók.

Komment

Így van, a tömítése hasonló az ajtóéhoz. A furatok pedig ott lesznek csak a C oszlopon befele néznek a B oszlopon pedig pont hátra fele és nem feltűnőek.

Komment

colin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Gondolom ez egy olyan gumira zár rá,tömít,
            mint az ajtók.
            Nem pont olyan,de hasonló! A lyukak valóban mindegyiken ott vannak,a "B" oszlopon,asszem takarja egy kicsit az üveg gumija! Egyébként,ha annyira szeretnél ilyen nyitható ablakot,akkor kivághatod plexiből is (legalábbis amíg nem sikerül eredetit szerezni). A plexinek annyi a hátránya,hogy könnyen karcosodik,de ha nincs napi használatban és nem törölgeted szárazon,akkor lehet rá vigyázni! (ha belülről le is sötétítő fóliázod,akkor nem ordít,hogy plexiből van) A rögzítését és a nyitó mechanizmust pl. egy régi három ajtós Opelből meg lehet oldani és bontóban is találsz ilyet.

Komment

Ez nem rossz ötlet! Köszönöm a tippet Beagle! Körbejárom a környék bontóit és keresek ilyen zár mechanikát.
              Közben azért kutatok a neten,hátha valaki mégis meg akar szabadulni ettől az alkatrésztől.
              Keresek és szintén nem találok gyári zöld ködlámpa kapcsolót. Ködlámpát sikerült vennem egy veterános kollégától
              eredeti DDR-es csomagolásában gyönyörű karc mentes állapotában,de ez a fránya kapcsoló szintén ritkaság.

Komment

colin, Még az jutott a 'fejembe',hogy nem lehetne-e valakivel kifúratni valahogy az edzett üveget?? Ennek még utána nézhetsz,ha gondolod,mert akkor (szerintem) használhatnád az eredeti üveget is,mert nem sokkal kisebb a nyílásnál! Házilag ne próbáld meg kifúrni,mert azonnal szétrobban!!!!

Komment

Trabant nyitható oldalüveget keresek.
                  Szia! Lehet,hogy tudok segíteni. Egy volt munkatársamnak úgy emlékszem volt. Neki kétütemű Trabant-ja volt. Megegyezhet a tiéddel? Megkérdezem, megvan-e még neki és ha megvan akkor eladná-e.

Komment

A kettő illetve a négylövetű Trabantnak megegyezik az oldalüvege.
                    sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A kettő illetve a négylövetű Trabantnak megegyezik az oldalüvege
                      Szuper! Akkor már csak a kollégám alkatrész megléte a kérdés.

Komment

Igen a két üveg megegyezik,már mint 2t és 4T. Beagle! Megfogadom a tanácsod,nem fúrom ki,de az eredeti
                        üvegnél szerintem nagyobb kell,hogy tömítsen,de lehet tévedek.

Szia sricsi70! Köszi,hogy utánajársz és kérdezd már meg az állapotát és hogy meg van-e minden hozzá.

Üdv.colin

Komment

kérdezd már meg az állapotát és hogy meg van-e minden hozzá.
                          Rendben. Szerintem holnapra minden adat meglesz.

Komment

de az eredeti
                            üvegnél szerintem nagyobb kell,hogy tömítsen,de lehet tévedek.
                            Látod ezt fejből nem tudom,de mint írtam,nem sokkal kisebb a nyílásnál. Ki kellene venni,levenni róla a gumit és bepróbálni!
                            De ha Sricsi70-nek sikerül gyárit szerezni,az lenne a legjobb! (mellesleg felérne a lottó ötössel,mert még az e-bay.de.-n sem láttam)
                            Na jó,a hétszáz millió jobban jönne!

Komment

Ráírtam a srácra. Sajnos eladta már a nyitható oldalüvegeit.
                              Amúgy már ő is bánja, ugyanis a közeljövőben újra hadrendbe akarja állítani a Trabantját.
                              Sajnálom!

Komment

Hát ezt én is sajnálom,mér azt gondoltam,hogy a remény csillaga felcsillant ,de gyorsan el is halványult.
                                Nehéz lesz találnom,Beagle igazad van,de próbálkozom tovább,kutatok utána.
                                Sricsi70 köszi a közreműködést!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X