Kunszentmárton felé nem vagy ismerős? Mert ott van ötletem kinek lehet.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Trabant 4ütem
Collapse
X
-
colin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSricsi70 köszi a közreműködést
Komment
-
colin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,de mir-mur a te általad mondott verziót,
amely az első ajtón van,még nem halottam.
Komment
-
No akkor kérd meg valamelyiket hogy nézzen be Cserke felé ha megy a főúton, a volt BVM után de még a vasúti átjáró előtt van balra egy tanya vagy bontó. Nehéz az átmenetet észrevenni. Valamikor birkahodály volt az épület. A gazdája Németektől hordta be az alkatrészeket nem kis tételben Trabanthoz Wartburghoz. Kamionszámra jött be az új cucc is. De volt nagyon sok kurrens bontott motyó is nála. Én a haveri társaságommal sok alkatrészt vettem tőle.
A kérdés hogy üzemel e ez a bontó még mert már hosszú évek óta nem jártam arra.
Komment
-
colin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNehéz lesz találnom,Beagle igazad van,de próbálkozom tovább,kutatok utána.
VISZONT! Én (ha a helyedben lennék) biztosan legyártatnám! Nem lehetetlen dolog,szerzel hozzá való zárat/zsanérokat (legjobb lenne fiatal autóét,ami most is rendelhető alkatrész Pl.régi Swift),vennék egy garnitúrát,aztán pozdorjából kivágnám a leendő üveg formáját,melyet kifúrva fel is csavaroznám a helyére,így tökéletesen látható lesz,hogy működik-e rendeltetés szerűen a kiválasztott zárral/zsanérral. Ha minden jól működik és rá is zár az előre kiválasztott gumira,akkor elvinném,mondjuk ide:Speci legyárttatni és ha vállalják,még egy kisebb sorozatot is érdemes lenne velük készíttetni,mert szerintem Trabantos körökben lenne rá igény....
Komment
Komment