Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trabant 4ütem

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kunszentmárton felé nem vagy ismerős? Mert ott van ötletem kinek lehet.

Komment

colin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sricsi70 köszi a közreműködést
      Igazán nincs mit. Remélem azért sikerül találni!

Komment

,de mir-mur a te általad mondott verziót,
        amely az első ajtón van,még nem halottam.
        Pedig még csak nem is extra ! Mindegyiken széria felszereltség. Igaz, nem billen, hanem lefele csúszik. Az edzett üveget, bármelyik tisztességes üveges kifúrja. A Trabantok üvege NEM egyforma. Kb. 86 ig keskeny középső oszloppal gyártották. Majd ekkor vastagodott meg az oszlop. Nem is lehetett kapni bele üveget. Mi is plexiből csináltuk.

Komment

De, ismerek ott sok jó embert a tűzoltóságon.

Komment

No akkor kérd meg valamelyiket hogy nézzen be Cserke felé ha megy a főúton, a volt BVM után de még a vasúti átjáró előtt van balra egy tanya vagy bontó. Nehéz az átmenetet észrevenni. Valamikor birkahodály volt az épület. A gazdája Németektől hordta be az alkatrészeket nem kis tételben Trabanthoz Wartburghoz. Kamionszámra jött be az új cucc is. De volt nagyon sok kurrens bontott motyó is nála. Én a haveri társaságommal sok alkatrészt vettem tőle.
            A kérdés hogy üzemel e ez a bontó még mert már hosszú évek óta nem jártam arra.

Komment

Köszi az infót sinter,ez most felcsigázta a gondolataimat,hol is van ez és lenne-e még ott keresni valóm.
              Mikor jártál arra?

Komment

Hát nem mostanában voltam, de elég sok ilyen ablakot elhoztunk tőle akkoriban. Alig győzte behordani a németektől.

Komment

Nehéz lesz találnom,Beagle igazad van,de próbálkozom tovább,kutatok utána.
                  Sajnos valóban 'cukorárú',íly módon,ha találsz is biztosan drága mulatság lesz!
                  VISZONT! Én (ha a helyedben lennék) biztosan legyártatnám! Nem lehetetlen dolog,szerzel hozzá való zárat/zsanérokat (legjobb lenne fiatal autóét,ami most is rendelhető alkatrész Pl.régi Swift),vennék egy garnitúrát,aztán pozdorjából kivágnám a leendő üveg formáját,melyet kifúrva fel is csavaroznám a helyére,így tökéletesen látható lesz,hogy működik-e rendeltetés szerűen a kiválasztott zárral/zsanérral. Ha minden jól működik és rá is zár az előre kiválasztott gumira,akkor elvinném,mondjuk ide:Speci legyárttatni és ha vállalják,még egy kisebb sorozatot is érdemes lenne velük készíttetni,mert szerintem Trabantos körökben lenne rá igény....

Komment

Igen,ha magam akarom megcsinálni,gondoltam erre a technikára. Az autó márkákat kerestem,melyik típusokat
                    gyártották ezzel. pl.saxo,swift tehát inkább a 3 ajtós kis autók körében hódított.
                    Mindenesetre köszi a segítséget:Beagle,sinter.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X