Van 1 jawa babetta kismotorom 91-es gyártás ami ott porosodik afészerben kb.9éve de most hozzáfogtam ateljes gyári állapot vissza állításához!Ezért regisztráltam hogy szakirodalmat keressek a felujításhoz. A segítségeteket előre is köszönöm.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás Sziasztok
Collapse
X
-
Légy üdvözölve közöttünk. Itt azon hasonló betegségben szenvedők között! Én is azt mondtam először csak szerkezetileg teszem megbízhatóvá a CZ-m és miután kipucoltam a régi festést , krómozást szétdúrtam rendesen. Festés horganyzás és minden ami ilyenkor adódik. Henger festés, gyűrűzés ,csapszeg és tűgörgő csere. Jön ez csak ha hozzáfogunk mint a lavina. Bovden készítés stb. ,hogy csak a hirtelen eszembe jutókat említsem. Ha módom lesz rá teszek fel képet mert különösen a festő és a dekoratőr alkotott szépet . Festés után felragasztotta az előre össze vágott tank matricát mely viszonylag nagy és mivel metál sárga színű egyben lett lelakkozva. Ügyesek voltak én csak szereltem és subickoltam mert ha ennyire belefog az ember fia mindíg utólag bánjuk amit elmulasztunk megcsinálni. Ezt tudom még karosszériás időmből mikor mondtuk a tulajnak milyen csúnya lesz a régi lökhárítóval és az addig kevésbé feltűnő díszítő elemekkel festés után rikított a csúnya részlet. Én is volt mit kétszer vettem kézbe most a motornál mert csak csúnya volt a régi külleme. Ilyen ez ha megbontunk valamit vagy valaminek az egységét. Nekem tetszenek a régi vasak melyeket megőriztek az eredeti patinás küllembe és nem rozsda kupac! Talán ha bele gondolok az az igazi" Veterán" nem az agyonpolírozott mai általunk kreált szépségek!Sok pirostojást a Fiúknak és sok locsolót a Hölgyeknek. Üdvözlettel: Sepy.
- 2 likes
Komment
Komment