Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dongo

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Dongo

Sziasztok!
    Remélem most jó helyre írom a bemutatkozásomat... Nem vagyok túl jártas ilyen oldalak használatában.
    De ahogy ezt a veterán fórumot nézegettem, rendkívül hasznosnak találtam, illetve láttam, hogy nem olyan halottak a fórumok, mint sok más helyen.
    Kezdő veteránmotoros vagyok, bár már nagyon régóta szeretnék a garázsomban tudni egy "hús-vér" egyedet. Úgy néz ki, most minden adott lesz a kezdéshez. Némi kp., egy kiszemelt alany. A szabadidővel ugyan hadilábon állok, de apránként csak elkészül majd az első gép.
    Máris kaptam sok jószándékú, hasznos választ a feltett kérdéseimre, amit ezúton is köszönök!
    ...tulajdonképpen van már egy fél-veterán "motorom" egy pár éve. Egy öreg kerékpárra szerelt új dongó+ (innen a név...). Nagyon klassz kis motor, bár igazából mindig is nagymotort... veterán nagymotort szerettem volna.
    Remélem most összejön.

Üdv Dongo! Gödöllői ember,de jó.Pár évvel ezelőtt 2008-ban ott múlattam az időmet.Szent István Egyetem Biotechnológiai Kutató Központ: csodálatos volt.Jó szórakozást.

Komment

Köszönöm!
      Még akár édesanyámat is ismerhetted, ott dolgozott ő is...
      Üdv!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X