Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Saab 900 Turbo '81

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Saab 900 Turbo '81

Sziasztok,Autóvásárlás,átmeneti forgalomból kivonás, nézelődés, kérdezősködés, rögös útvesztőiből keveredtem ide.Annak reményében regisztráltam hogy az első lépésekhez kapok némi segítséget, a "veterán veteránosoktól" és nem utolsó sorban betekintést nyerhetek egy ilyen közösségbe.Kicsit rólam:Az őrület neve Saab 900 Turbo, hogy miért? Mert szép és jó és kell nekem .Olyan kis finomságok vannak benne 30 évvel ezelőttről, olyan apró figyelmességek ami ma annyira hiányzik úgy általában az autókból.Személyes kedvencem, hogy nincs küszöb az ajtónál, nem koszolod össze magad és a ki-,beszállás is könnyebb.Mindemellett a 2 literes turbómotor is magáért beszél.Nyilván a sor itt még bőven nem érne véget de mivel ez csak egy bemutatkozás így nem is szaporítanám tovább a szót,Sziasztok!

Kicsit régebben vezettem egy 840-cm2 SAAB-ot sedan kétajtós ment majdnem 100-al csodás volt.Sajnos kikerült a képből.
    Az az érzésem elleszel itt az osztályon!!
    üdv nálunk
    SaabZero és CZsolti kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

SaabZero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Személyes kedvencem, hogy nincs küszöb az ajtónál
      Azért nem kell mindjárt a svédekhez menni egy ilyen élményért. Sok Ladának sincs küszöbje, és az enyém is el volt nélküle egy darabig. Azután a műszaki vizsga, meg az úttartás miatt megcsináltattam.

Örülök, hogy idetaláltál, érezd jól magad nálunk.
      SaabZero és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Légy üdvözölve, sok sikert a felújításhoz. 9OO-as Troll a feleségem autója is, igaz az már (sajnos) NG II. Viszont volt 9OOO Aerom több is, szereltem is őket, kérdezz-felelek. Ja, és közel vagy P.szabolcson, ODALÁTOK!
        Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 márc. 01, 09:11.
        SaabZero kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen az üdvözlégyeket, jó látni hogy nincs egyedül az ember a bolondériájával!
          A 840ccm-ével csak nem egy 86-os volt?Az már tényleg műemlék, szépek azok az autók, sajnos nekem még nem adatott meg hogy egy ilyet vezethessek, biztosan maradandó volt élmény!
          A szovjet és svéd közös jellemvonások ugye...
          Köszönöm szépen a jókívánságokat, jó ilyen közel tudni a segítséget!
          Fogok élni a lehetőséggel, biztosan fogok kérdezgetni majd!
          Egyenlőre még a megvásárlás zajlik, ha minden igaz április elején már egy saab 900 turbo boldog tulajdonosa leszek!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X