Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zetor javítás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Zetor javítás

    Érdekelnek a régi traktorok és zetorok.Vettem egy 6045-ös 1984-es zetort és azt javítgatom saját célra.Igazából a hidraulika karokkal nem vagyok tisztában.3 db db kar van az ülés jobb oldalán és nem tudom hogy melyik mit vezérel.Ha valaki tudna hozzá szólni,előre is köszönöm.

    #2
    Két módszert használok ismeretlen gépnél,kapcsolgatom és figyelek vagy,ha nem müködik szétszedem és akkor az álagát is megismerem.
    Igen a harmadik,megkérdezem másoktól!?
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Ezt a három dolgot én is tudom,NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

      Komment


        #4
        Üdvözlet!

        Nekem van könyvem a zetor 6045 ös trakihoz , egy javítási könyvem és egy kezelésim is. Szóval ha még problémája lenne a trakival, nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot.
        Krisztián

        Komment


          #5
          bazár eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Igazából a hidraulika karokkal nem vagyok tisztában.3 db db kar van az ülés jobb oldalán és nem tudom hogy melyik mit vezérel.Ha valaki tudna hozzá szólni,előre is köszönöm.
          Szia Bazár!

          Megpróbálok konstruktívan hozzászólni. Az egyik kar minden bizonnyal a hátsó függesztőkarokat emeli-süllyeszti. Ezenkívül kell még lennie a traktor hátulján - esetleg oldalán két pár hidraulikacsatlakozónak (oda és visszafolyóág 2x), ami a traktorra függesztett mezőgazdasági munkagépen üzemeltethet egy munkahengert és/vagy egy hidromotort. A másik két kar ezeknek a szelepeit működteti. Hasonló felépítésű, mint az MTZ-é.

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X