Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia probléma

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia probléma

Üdv! Segítségeteket szeretném kérni gond van a Pannóniámmal hidegen másodikra elindul melegen meg az istenérse akar mi lehet a probléma? A kondit kicseréltem és ha nem akar melegen indulni kicserélem a gyertyát és mintha mise történt volna elindul, a szikra meg nem olyan erős melegen de van mint hidegen kösz a segítséget előreis.

Ha gyujtásproblémára gyanakszom leveszem a lendkereket leszedem az alaplapot és utána a megszakitót a vezetékeket,ami gyanus átforrasztom a megszakitót fényesre polirozom,mindent lemosok benzinnel és nagyitóval végignézek minden szigetelést ami nem tetszik cserélem bontott eredetire és összerakom,99%-ban ennyi.Legtöbbször elég kimosni beállitani,néha a szigetelés gyanus,mostmár zsugorcsövet használok régen,uj vezetéket forrasztottam.Még érdemes lenne a hengerfej illeszkedését is megvizsgálni.
    Titus, OdinHEM és majdánka kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv
      Ha a hengerfej perselyezett, lehet, hogy hosszabb gyertya kell(nálam ez volt, azért mert, ha nem lóg be a gyertya a robbanási térbe, akkor melegen leállítva égéstermék ül a kis térbe, ami a rövid gyertya miatt keletkezett és lehűlve "leülepszik" ami beült, gyertyacserénél is kiszellődzik a tér, ezért jár gyertyacsere után)
      De lehet szimeringes is, mert a Pancsi pont, hogy melegen leállítás után szokta ezt eljátszani, ha a szimering tropa(ez még oldalról sem látszik feltétlen, csak ha kiszeded nincs éle.)
      De lehet gyújtótekercs is zárlatos, az is melegedve kezd szórakozni.
      Sok sikert a megoldáshoz!
      Utoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2013 ápr. 02, 22:04.
      Titus és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Üdv!

Az én Pannóniám is ugyan ezt produkálta, s később rájöttem hogy szimeringes volt. Az öreg szimeringek 30-40-év után feladják. Blokk generál nálam megoldotta.

Komment

Köszönöm a segítségetek

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X