Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás Szabó Milán (Szamy)

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Bemutatkozás Szabó Milán (Szamy)

    Sziasztok!

    90-ben láttam meg a napvilágot Szabó Milán-ként Debrecenben. Ebesen élek s tavaly augusztus óta tulajdonosa vagyok egy 78-as Trabant 601-nek. Hamarosan újabb taggal fog bővülni a DDR család egy 2kerekű személyében. Pontosabban egy Simson Schwalbe-val. S a google segítségével ide navigálódtam sok okosságot felfedezve és regisztráltam

    HOzzá teszem, hogy diákpénzből finanszírozom a hobbimat/hobbiaimat, ezért a haladásom nem fénysebességgel száguld, de kitartóan foglalkozom velük.
    A Trabanthoz annyit hozzá fűznék, hogy már születésemkor Trabant/ra/ba születtem s elhatároztam, hogy ha lesz lehetőségem vásárolni fogok egyet.

    További kellemes estét!

    Üdv

    #2
    Érezd jól magad nálunk!
    És ha ugy érzed a saját"okosságaidat"oszd meg velünk.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Üdvözöllek Közöttünk! Ha problémád adódik itt a fórumon biztosan segítőkre lelsz. Tudod az öregebbek is így kezdték csak sokkal lassabban tudtak haladni mert nem volt lehetőségünk egy ilyen nagyszerű közösségbe regisztrálni. Tudod a munkától a kezedre rakodott olaj nem kosz hanem a siker része! Üdvözlettel Sepy- ki 1950- ben láttam meg a napvilágot.
      CZsolti, Titus és Che kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Sziasztok!
        Most regisztráltam! "Új témát" indítsak a bemutatkozás fülben? Próbálok írni pár sort, de nem boldogulok! Kérem segítsetek! Üdv: Kreitzer Attila




        Sziasztok! SIKERÜLT! Elindult a téma! Kreitzer

        Komment


          #5
          Köszönöm srácok a boldog fogadtatást.

          Jelenleg kicsit ritkábban vagyok itt elérhető, mert nagy ütemben halad a Trabi felújítása, most az elektromos részével bajlódunk valamiért nem működik a fedélzeti kompjúter

          Kellemes estét!

          Komment


            #6
            Sziasztok Sanyi vagyok 39 éves, Szigethalomról írok! Most fedeztem fel ezt az oldalt és remélem jó kis társaságba csöppentem! A családban sok a veterán járműves remélem sokat tudunk segíteni majd egymásnak!
            taluga kedvelte ezt.

            Komment


              #7
              Üdvözlet a Fórumon és érezzétek jól magatokat. Remélem egymás segítségére leszünk még hosszú ideig,legyetek aktív tagjai közösségünknek.

              Komment

              Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X