Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üdv mindenkinek ati vagyok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv mindenkinek ati vagyok

Engem is érdekelnek a régi járgányok.Sajnos nekem még nincs semmilyen régi járgányom de szeretnék nagyon.
    Most viszont ami a leginkább érdekelne az gaz 69 uaz452 esetleg aro 240 es javitási utmutató gépkönyv bármi magyarul esetleg angolul, érdekelne.ha van?Szeretem tanulmányozni ezeket a régi konstrukciókat .Mit tegyek?Érdekel a dolog.
    Érdekelne még valami...Meg tudnátok mondani nekem engem ez baromira érdekelne hogy uaz 452 nél csak hátul van karos lengéscsillapitó?Netán elől is karos lengés csillapitó van? vagy csak sima lengéscsillapitósl+laprugós kombináció?

Szia Versatile!

Feltettél egy csomó könnyű kérdést, amire azonban nekünk is nehéz írás nélkül válaszolni. Mindenesetre légy üdvözölve itt a fórumon. Olvasgass minket és nézz szét a letöltések menüben is. Ott sokféle szakkönyv, gépkönyv, brossúra között válogathatsz. Lehet, hogy van köztük olyan is, ami téged érdekel. Az is előfordulhat, hogy olyat találsz, ami még a letűnt UAZoknál és AROknál is érdekesebb, és átnyergelsz azokra.

Szóval Isten hozott! Jó fórumozást.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

versatile eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      hogy uaz 452 nél csak hátul van karos lengéscsillapitó?Netán elől is karos lengés csillapitó van? vagy csak sima lengéscsillapitósl+laprugós kombináció?
      Szia ati!

Isten hozott a Fórumon!
      Az ami Téged "baromira érdekel", itt megtalálható!
      Nem volt nagy kihívás megtalálni, csak bevertem a google-ba: uaz452
      Sajnos nem vagyok egy nagy uaz szakértő, mint más egyéb sem, de ha van még kérdésed, tedd fel!
      Sok sikert!
      CZsolti kedvelte ezt.
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szia versatile! A kérdésre válaszolva igen az uaz-nak elől is karos lengéscsillapitói vannak.
        Utoljára szerkesztve a következő által: hobbista; 2013 jún. 17, 19:54.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X