Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!
    Samu Sándornak hívnak és Ráckevén éldegélek.
    Néha sikerül belefutnom pár régi dologba amiről nem tudom,hogy mi az és mennyit ér és ebben majd várnám a segítségeteket.
    Van egy MIB M6 114-es típusú 256-os sorszámú stabilmotorom aminek a segítségével elkezdtem építeni egy gépet amiről nem tudok videót feltenni mert nincs meg az 5 hozzászólásom szétspamelni meg nem akarom a fórumot. Ha megvan az 5 hsz megy a link.
    A főbb alkatrészei megvannak már de az összeszerelés még csak most kezdődik

Kedves Sanyi!

Minden meg van bocsájtva,-sőt örülök,hogy regisztráltál.Azért tudok paprikás hangulatba kerülni egyes emberek írásaitól,mert sok esetben csak kérnek,ami egyáltalán nem baj,de semmi jelét nem mutatják annak,hogy adnak is.

Adás tekintetében nem gondolok én sokra,csak legalább egy bemutatkozásra.Általában megnézem az új tagok profilját és nagyon sokszor találkozom,olyanokkal akik,már nagyon sok dokumentumot letöltöttek,de még egyetlen hozzászólásuk sincs.Természetesen azért vannak feltöltve,gépkönyvek és egyéb szakirodalmak,hogy ingyenesen letölthető legyen,hogy ezzel is segítsük a műszaki érdeklődésű embereket,a napjainkban már sehogy,esetleg borsos áron hozzáférhető anyagok eléréséhez.Úgy gondolom azonban,ha az ember,egy közösséghez tartozik,akkor segítse annak gyarapodását,ha mással nem tudja,legalább egy-egy írással,mely építő jellegű.

A bemutatkozás alatt nem egy kitárulkozást értek,csak kb. annyit,mint amit Te írtál most.Abban egyetértek veled,hogy új belépőként,nem ismerheted a fórumot,ezért kérlek nézd el nekem,azt a vitriolos írást,-tévedtem.

Végezetül,-szeretettel üdvözöllek,immár mint fórum tagot és kérlek légy a fórum aktív tagja!

Üdvözlettel: Kotasz József (Che) Orosháza
    CZsolti, szőrös és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Na itt a videó amit szeretnék összehozni : Doppelsäge Brennholzsäge 2 - YouTube
      Ha valaki esetleg tud ilyet az országban azt szívesen megnézném élőben.
      berlin kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
        Szemlesütve nézem az előző dorgálást
        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        nagyon sokszor találkozom,olyanokkal akik,már nagyon sok dokumentumot letöltöttek,de még egyetlen hozzászólásuk sincs.
        és igazad van, de én is azok közé tartozom akik megörülnek az itt felkínálkozó lehetőségnek és nem tudnak rá kellő módon reagálni, mert nem olvassák el a fórumszabályzatot. Tisztelettel elnézést kérek, Víg Imre vagyok és újszászi. Én azt gondoltam, hogy valamelyik moderátornak tudok írni egy köszönő magyarázatot az itt letöltött Danuvia doksiért, amit meg is írtam és a végén szembesültem a lehetetlennel. Csak csendben jegyezném meg, hogy talán közvetlenebb volna a párbeszéd ha azonnal hozzá lehetne szólni a témához, mert az első írások után, annak hangvételeiből el tudnátok dönteni, kit vesztek be a közösségetekbe. Ha már egyszer regisztrál valaki, biztosan akar valamit és én nem feltételezem róla, hogy nem szól(-na) egy betűt sem ha tehetné azonnal. Távol áll tőlem a zsörtölődő hangvétel és egyéb ilyen megjegyzés de én igen is meg akartam köszönni amit kaptam és azonnal és szépen, mert tényleg megörültem a "dancsi" doksinak, csak akkor most és így fogom megköszönni. Van egy velem egyidős blokkal hajtott "rota" gépem és mostanra adta meg magát a henger és a dugattyú. A blokkal kapcsolatban szerettem volna kérdéseket feltenni, mint "123 Lekvár János", de így nehéz lesz előbbre jutnom . Szóval a dugattyúval volnék tanácstalan, mert 3 gyűrűsre volt kialakítva az egyik plusszos dugó, amit egy "nullás" hengerbe illesztettem, de nem akarom a harmadik gyűrűt berakni, mert félő, hogy a súrlódás adta többlet hőt nem tudom kellő intenzitással lefújni a blokkról a meglévő kihajtással forgatott ventillátorral. A kérdés az volna, hogy beépítsem a harmadik gyűrűt és készüljek fel az intenzívebb hűtésre, vagy csak kettő gyűrűvel is össze rakhatom a hengert? Hát csak ennyit szerettem volna megtudakolni a hozzáértőktől.
        Tisztelettel: viguci
        Titus, CZsolti és Che kedvelte ezt.

Komment

Kedves Viguci!

-Megtaláltad a módját a köszönömnek,-és elfogadjuk.A fórumnak az a szabálya,hogy nincs szabálya,illetve van,csak azt én sem tudom,de minek is?Kimondatlan emberi szabályok vannak,-nem trágárkodunk (vagy csak ici-picit),nem politizálunk(vagy csak ici-picit),nem adunk olyan tanácsokat és nem is sugallunk,melyek másokat a törvénytelenség felé terel (még ici-picit sem).Nagyjából ennyi.

A harmadik gyűrűvel kapcsolatosan:Ha a dugattyún három gyűrűhorony van,akkor két ütemű motor esetén,mint a Danúvia,használni kell mind a hármat.Azért kell mind a három gyűrű,mert hiánya esetén megbomlik a vezérlés,ugyanis a kitöltetlen gyűrűhornyon át átáramlás jöhet létre,mely zavarhatja a vezérlést.

Üdvözlettel:Che
          CZsolti, sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X