Sziasztok! (: Ábel vagyok, 91-es évjáratú, veterán két és négykerekű imádó. Van egy klassz műhelyünk édesapámmal, tele mindenféle muzeális és újabb fémmegmunkáló gépekkel. Akad köztük felújításra váró, de nagy része használatban van. Műszaki beállítottságú arc vagyok, érdekel a finommechanika és a mechatronika. Imádom a kerékpárokat, hosszútávú célom, hogy saját kerékpárokat gyárthassak, ezzel örömet szerezve azoknak akik szeretnek tekerni. Budafok a fő tartózkodási helyem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
Tranzformer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁbel vagyok, .................. tele mindenféle muzeális és újabb fémmegmunkáló gépekkel.
Isten hozott a fórumon, szeretjük az ilyen ambiciózus, "műszaki beállítottságú arc" fiatalembereket. Akitől lehet tanulni és aki szeret mástól is tanulni!
Érezd jól magad! A "kerékpárgyárhoz" sok sikert kívánok és ha egyszer meggazdagszol el ne felejtsd milyen szívesen fogadtalak itt!
Hegedüs Gábor/ a számlaszámom 000....György Bognár, Che és 3 további látogató kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 5 likes
-
Tranzformer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!Imádom a kerékpárokat, hosszútávú célom, hogy saját kerékpárokat gyárthassak, ezzel örömet szerezve azoknak akik szeretnek tekerni...
Üdv köztünk!
Komment
Komment