Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Gyula vagyok, Budapesten élek jelenleg a családommal.Szolgálati nyugdíjas pénzügyőr vagyok.Édesapám már gyermekkoromban megszerettette velem a motorokat.Volt több motorja Pannónia, Jawa, Csepel, Izs. Sajnos egy sem maradt rám. Mivel most már jobban ráérek a veterán motorokkal foglalkozni, vettem egy boxer motort, amit megpróbálok eredeti állapotba állítani és forgalomba helyezni. Ezzel régi gyermekkori álmom válna valóra.Ezúton szeretnék köszönetet mondani egy itt a fórumon talált barátomnak Wsievers-nek, aki eddig már nagyon sokat segített az eddigi keresésben és tanácsadásban.Üdvözlök minden Tagot!
    Üdv! Gyula

Üdv Gyula!!
    Mi is Üdvözlünk a veterán fórumon!!!
    Remélem sok érdekes és hasznos információkat fogsz kapni!
    Üdv.:Totya97

Komment

Kedves Gyula! Remélem a dédelgetett álmod sikerül valóra váltani mivel veteránról van szó kellő kitartást kívánok hozzá. Itt sok hasonló cipőben járó benzingőzös megszállottal találkozhatsz kik sok időt nem sajnálva váltják valóra álmaikat. Felkészült segítőkre számíthatsz, én úgy látom már a témában igen jártas segítségére rá is találtál. Érezd jól magad közöttünk üdvözlettel: Sepy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X