Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok - Blasko

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok - Blasko

Sziasztok Blasi vagyok,

Nemrégiben faterom pincéjében ráleltem egy Romet Pony-ra. Gyerekkoromban még motoroztam vele, de szerintem legalább 20 éve nem lett hozzányúlva. Szeretném rendbe tenni. Egyenlőre még nem tudom mi hiányzik róla, de lehetőség szerint eredeti alkatrészeket szeretnék használni a felújításánál, ezért szívesen veszek minden segítséget tanácsot, hol is kellene hozzákezdenem.

köszönöm.

Kedves Blasi!

Elöször is tisztísd meg,takarítsd ki a tankját porlasztóját,nézd át az elektromos vezetékeket és csatlakozásokat,ellenőrizd az olajat,-töltsd fel a tankot új keverékkel és próbáld elindítani.Amennyiben elindul és esetleg szépen jár,már motorozhatsz is vele,ha nem indul el,-kérj tanácsot a fórum tagjaitól!

Ha van rá lehetőséged tegyél fel képeket és írj magadról,egy kissé bővebben!A fórum szerkezetét próbáld megismerni,mert nagyon sok ismeretet,szakmai fogásokat találhatsz,melyek a hasznodra válhatnak!

Üdvözlettel:Che

Lemaradt és most utólag,még egy tanács,vedd ki a gyertyát és egy injekciós fecskendővel,juttass a hengerbe 4-5 ccm olajat és jól mozgasd át a dugattyút,hogy egy kicsit,az esetleges oxidot letolja a henger faláról,ezt a műveletet,lehet,hogy leszerelt kipufogó torokkal kellene csinálni,hogy ne kerüljön a kipufogó dobba az olaj.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2013 jún. 27, 21:15. Oka: javítás-pótlás

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X